Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 11:58

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ενίσχυση στην επίθεση με τον Ολλανδό Ιντρίσι

Γράφτηκε από τον

Κάθε μέρα και μεταγραφή για την Καλαμάτα, που έφθασε διψήφιο αριθμό νέων παικτών τον Ιανουάριο στην προσπάθεια της διοίκησης να σώσει την... παρτίδα και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το νέο απόκτημα είναι ο 22χρονος επιθετικός Αντχαμ Ελ Ιντρίσι, που έχει περάσει από τις ακαδημίες του Αγιαξ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τέλσταρ, ομάδα Β’ κατηγορίας. Ο γεννημένος στο Αμστερνταμ, αλλά με Μαροκινή καταγωγή Ελ Ιντρίσι, έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Ντεντάικ (Δ’ κατηγορία) και έχει 5 συμμετοχές με την Κ 18 της Ολλανδίας. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και δεξί και αριστερό εξτρέμ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

“ Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Adham El Idrissi. Είναι από την Ολλανδία, είναι 22 ετών και παίζει ως επιθετικός. Σε μικρή ηλικία πήγε στις ακαδημίες του Άγιαξ, όπου πέρασε από όλα τα τμήματα (Ajax U17,Ajax U19,Ajax U21). Η τελευταία του ομάδα ήταν η SC Telstar. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του ευχόμαστε καλή επιτυχία”.

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα έχει αποκτήσει ακόμα τους Τόλη, Χριστοφιλέα, Τριποτσέρη, Ηλιόπουλο, Νατσιόπουλο, Πανάγου, Τριανταφυλλάκη, Πέεφ, Μπουσίμπα και Εντ Μπατρ. Το ζητούμενο πλέον είναι τα νέα πρόσωπα να προσαρμοστούν άμεσα ώστε να ξεκινήσει η βαθμολογική αντεπίθεση στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ιάλυσο στη Ρόδο.

Αναχωρεί για Ρόδο

Η Καλαμάτα θα αναχωρήσει σήμερα με καράβι για τη Ρόδο ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ιάλυσο, που θα ξεκινήσει στις 1 το μεσημέρι για να διευκολυνθούν οι Μεσσήνιοι στο ταξίδι της επιστροφής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα καλείται να τερματίσει το αρνητικό σερί που τη θέλει χωρίς νίκη από τον Οκτώβριο, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που στοχεύει επίσης στην παραμονή. Κάτι που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα έχει διπλή αξία και το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, παρότι βρίσκονται στην 15η αγωνιστική.

Η θετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό τόνωσε τη ψυχολογία των παικτών, που θα; πρέπει να δείξουν ανάλογο πρόσωπο και στο πρωτάθλημα, όπου τα παιχνίδια δεν είναι... λαμπερά όπως στο κύπελλο.

Ο Βασίλης Βούζας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι οι παίκτες του πρέπει να έχουν τσαμπουκά για να μπορέσουν να μείνουν στη Football League.

Σφυρίζει ο Βλάχος

Ο Ανδρέας Βλάχος από την Ανατολική Αττική θα διευθύνει τον αγώνα του Ιάλυσου με την Καλαμάτα για την 15η αγωνιστική της Football League, που ξεκινά το Σάββατο με τρεις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Σάββατο

Νίκη Βόλου – Ιεράπετρα (2 μ.μ)

Σιδηρόπουλος (Εβρου), Φράγιος, Κουφός (Μακεδονίας),

4ος διαιτητής ο Κουκουλής (Λάρισας)

Αιγάλεω - Καβάλα (3 μ.μ, ΕΡΤ 3)

Πάνος, Θανασιάς, Λιόντος (Ηπείρου)

4ος διαιτητής ο Φίτσας (Δυτικής Αττικής)

Ασπρόπυργος – Τρίγλια (3 μ.μ.)

Λεμπέσης, Κορώνης (Πειραιά), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

4η διαιτητής η Πίγγιου (Θεσπρωτίας)

Κυριακή

Ιάλυσος – Καλαμάτα (1 μ.μ.)

Βλάχος, Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Χρηστάκος (Πειραιά)

4ος διαιτητής ο Κακουλίδης (Θράκης),

Τρίκαλα - Διαγόρας Ρόδου (1.30 μ.μ.)

Πουλικίδης, Κουβαλάκης (Δράμας), Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος διαιτητής ο Τσιγαρίδης (Φθιώτιδας)

Βέροια - Ολυμπιακός Βόλου (3 μ.μ, ΕΡΤ 3)

Περράκης, Νικολάου (Αθηνών) Κηλικώτης (Ξάνθης),

4ος διαιτητής ο Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Ιωνικός – Θεσπρωτός (3 μ.μ)

Πατεμτζής, Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

4ος διαιτητής ο Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής).