Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 12:25

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δικός του ο Θανάσης Γεωργιόπουλος!

Γράφτηκε από τον

 

Μεταγραφή από το... πάνω ράφι για τον Απόλλωνα.

Ο ιστορικός σύλλογος απέκτησε τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Γεωργιόπουλο, ο οποίος διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση και είναι ένας παίκτης με συμμετοχές και στη Δ’ εθνική, που κάνει τη διαφορά. Ο Γεωργιόπουλος έχει παίξει αρκετά χρόνια σε Μιλτιάδη, Τέλλο Αγρα, ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Εράνης και της Ενωσης Γαργαλιάνων. Φέτος ανακοινώθηκε από την Ομόνοια χωρίς όμως να αγωνιστεί. Πρόκειται για το πρώτο χειμερινό απόκτημα της καλαματιανής ομάδας και δείχνει τις προθέσεις της ενόψει της συνέχειας της Α’ τοπικής.

Ο Απόλλωνας φιγουράρει μαζί με τον Πάμισο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στις τάξεις της ομάδας πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τον τίτλο, όντας αήττητοι μετά από 13 αγωνιστικές.

Ο Γεωργιόπουλος χρειάζεται πάντως ένα διάστημα προσαρμογής, ώστε να βρεθεί στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης.

Εκτός από μεταγραφή, είχαμε και αποχώρηση για τους πρωτοπόρους. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαθεοδώρου, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα και συμφώνησε με τον Πανθουριακό.

Με απουσίες κόντρα στην Εράνη

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι αύριο μετά τη διακοπή λόγω των εορτών. Ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί στις 3 το μεσημέρι την Εράνη στο γήπεδο του Ασπροχώματος, για την 14η αγωνιστική της Α’ τοπικής. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τη νίκη που θα διατηρήσει τους καλαματιανούς στην πρώτη θέση.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζει δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κωνσταντόπουλο, Κοσμόπουλο και Λούτα, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ της ομάδας Βασίλη Δαλκαφούκη λόγω τραυματισμού.