Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 12:55

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Συνέχεια στις μεταγραφές με Παπαγεωργίου, Παπαθεοδώρου

Γράφτηκε από τον

 

Αποφασισμένος να κατακτήσει το πρωτάθλημα Μεσσηνίας είναι ο Πανθουριακός και έτσι η διοίκηση μετά τη συμφωνία με τον πολύπειρο μέσο Χρήστο Μίνγκα, ολοκλήρωσε χθες δύο ακόμα μεταγραφές.

Ο λόγος για τον 33χρονο αμυντικό Νίκο Παπαγεωργίου (φωτό) και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Παπαθεοδώρου. Ο πρώτος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Εράνη και ο Παπαθεοδώρου στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο Παπαγεωργίου αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας, έχοντας παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πάμισο, Διαβολίτσι, Τέλλο Αγρα, Τσικλητήρα Πύλου, Α.Ο. Φαραί. Ο Παπαθεοδώρου είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Αντώνης Μαυρέας, μιας και ξεκίνησε από τα Πράσινα Πουλιά, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Κ 18 του Λεβαδειακού και στη Μεσσηνία έπαιξε ακόμα στον Εθνικό Μελιγαλά, στον Τέλλο Αγρα και στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ για την ομάδα της Θουρίας, που έχει στα “σκαριά” δύο ακόμα μεταγραφές για την γραμμή κρούσης.

Οι Μίνγκας, Παπαγεωργίου και Παπαθεοδώρου θα κάνουν ντεμπούτο στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Τέλλο Αγρα, εφόσον βέβαια εκδοθούν τα δελτία τους.

Ο Πανθουριακός θέλει το διπλό στους Γαργαλιάνους ώστε να μείνει σε απόσταση βολής (3 βαθμοί) από την κορυφή της Α’ τοπικής ή και να μειώσει τη διαφορά σε περίπτωση που δεν κερδίσουν Απόλλωνας και Πάμισος.

Τι ισχύει με τους Πορτογάλους

Οι Πορτογάλοι Μορέϊρα Αντρέσο και Πιρές Βαζ ντε Αλμέϊδα καθυστέρησαν να επιστρέψουν μετά τις γιορτές και για την ώρα έχουν τεθεί εκτός ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για τους Νινιό, Μερκούρη που σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πανθουριακού έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ από τις προπονήσεις απέχει το τελευταίο διάστημα και ο Μπαζάνης. Από τον Πανθουριακό, τονίζουν, ωστόσο, ότι δεν φεύγει κανένας παίκτης στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.