Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 11:58

Εκδικάζεται στην ΕΕΑ η υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Γράφτηκε από τον

Άρχισε και διεκόπη προσωρινά η εκδίκαση της υπόθεσης για πιθανή πολυϊδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην ΕΕΑ, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να είναι παρούσα ως καταγγέλλουσα. 

Άρχισε το πρωί της Παρασκευής (10/01) στην ΕΕΑ η εκδίκαση της υπόθεσης για πιθανή πολυϊδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως καταγγέλλουσα, εκπροσωπείται από τη Γενική Διευθύντρια, Λίνα Σουλούκου, τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Νίκο Γαβαλά, καθώς και το νομικό εκπρόσωπο, Γιάννης Χατζησαββάογλου.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης βρίσκονται κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, καθώς κι ο Γιώργος Στράτος ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ξάνθη, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπούν οι δικηγόροι, Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Σημειώνεται ότι στη διαδικασία έχει οριστεί ένας εισηγητής, ενώ η ΕΕΑ θα βγάλει πόρισμα ελέγχου για την υπόθεση, η οποία στη συνέχεια πειθαρχικά όργανα της ομοσπονδίας, ώστε να πράξουν αναλόγως. Η ποινή για ομάδες που κρίνονται ένοχες για πολυϊδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να είναι από υποβιβασμό μέχρι αποβολή από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ

Η εκδίκαση άρχισε κανονικά, αλλά διακόπηκε προσωρινά, ύστερα από αίτημα αναβολής της Ξάνθης λόγω απουσίας του Πολυχρόνη Συγγελίδη, ενώ οι Ακρίτες ζήτησαν να υπάρξουν μαγνητοφωνημένα πρακτικά στη συνεδρίαση.

Επίσης, οι εκπρόσωποι των ΠΑΟΚ και Ξάνθης αιτήθηκαν στην έδρα ο Ολυμπιακός να αναπτύξεις τις θέσεις του, αλλά να αποχωρήσει στη συνέχεια, ενώ το ίδιο θέλουν να συμβεί και με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει ζητήσει να κάνει πρόσθετη παρέμβαση.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ