Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 19:14

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Διαζύγιο με Κώστα Κλάδη

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν από τον πάγκο του Τσικλητήρα Πύλου αποτελεί από το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Κλάδης μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Φαραί. Το διαζύγιο επήλθε εξαιτίας της μέτριας αγωνιστικής εικόνας της ομάδας το τελευταίο διάστημα, όπως επισημαίνει η διοίκηση με αποκορύφωμα το παιχνίδι με το Φαραί.


Οι διοικούντες θεωρούσαν πως με το δεδομένο ρόστερ η ομάδα έπρεπε να είχε πάει καλύτερα στο δεύτερο γύρο και αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν από διάφορους για το παιχνίδι με το Φαραί. Η αλήθεια πάντως είναι πως ορισμένοι φίλαθλοι του Τσικλητήρα μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα τα έβαλαν με τον Κώστα Κλάδη, χαρακτηρίζοντας τον υπεύθυνο γι' αυτό το 0-1 από την καλαματιανή ομάδα.
Ο έμπειρος τεχνικός κάθισε στον πάγκο της ομάδας της Πύλου σε 12 ματς έχοντας απολογισμό 5 ήττες, 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και την αφήνει στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Για το τέλος της συνεργασίας με τον Τσικλητήρα ο κ. Κλάδης τόνισε: "Ευχαριστώ τη διοίκηση για τη συνεργασία. Τον τελευταίο καιρό δεν πήγαινε καλά η ομάδα και σε αυτές τις περιπτώσεις το μάρμαρο το πληρώνει ο προπονητής. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Τσικλητήρα".
Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές χρέη προπονητή θα έχει ο  γυμναστής Μπάμπης Ράλλης, μαζί με τους διοικητικούς Τάσο Καραλή και Λεωνίδα Γουρνά και τον παλαίμαχο Παναγιώτη Σαρδέλη.