Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 13:02

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-0: Λύγισε στο 85’ μετά από εξαιρετική εμφάνιση (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΝΑΥΠΛΙΟ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-0: Λύγισε στο 85’ μετά από εξαιρετική εμφάνιση (φωτό)

 

Την ήττα μετά από περίπου δύο μήνες γνώρισε χθες στο Ναύπλιο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου με σκορ 1-0 από το Ναύπλιο 2017.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν βρήκε γκολ στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και λύγισε στο 83’. Ο Καλλιμάνης με σουτ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, με την οποία διατηρήθηκαν στη 2η θέση του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής και στο -1 από τον Αστέρα Βλαχιώτη,

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟΔ είναι οριακά (στην ισοβαθμία) πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, χάνοντας για πρώτη φορά μετά τις 24 Νοεμβρίου και το 1-0 από τον Πανηλειακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ναύπλιο έχει κερδίσει και τα οχτώ ματς που έχει δώσει στο γήπεδό του. Το Διαβολίτσι, ωστόσο, ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει φέτος από το Ναύπλιο και του έβαλε δύσκολα.

Για τους νικητές κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο ο Κίκιλης που αντικατέστησε τον Μαντζούνη και έστω και με άγχος ξεκίνησε νικηφόρα.

Στο πρώτο ημίχρονο το Ναύπλιο είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως τη μεγάλη φάση. Στο 15’ ο Καλογερόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Καλλιμάνη, ενώ στο 41’ το σουτ του Καζάκου πέρασε άουτ.

Στο 43’ το Διαβολίτσι άγγιξε το γκολ, όταν ο Μουλιάτος έβγαλε τη σέντρα και ο Κυριαζόπουλος με με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σταματελόπουλος δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Σκαφιδάς απέκρουσε και στο 65’ σε φάση διαρκείας ο Καπλατζής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 70’ το Διαβολίτσι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν σε αντεπίθεση ο Βιγιαφάνε βρέθηκε απέναντι από τον Σκαφιδά, ο οποίος όμως μπλόκαρε και κράτησε το μηδέν.

Στο 83’ έγινε η φάση που έκρινε το ματς. Ο Λαθύρης από αριστερά επιχείρησε σέντρα, ο Κοτσοβός στο β’ δοκάρι με κεφαλιά – πάσα έστρωσε στο σημείο του πέναλτι για τον Καλλιμάνη που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017: Σκαφίδας, Διαμαντής, Μπούκουρης, Χρ.Καπλατζής, Πάρης, Καπλατζής- Κίτος, Ζαχαράκης, Τριανταφύλλου (68′ Λαθύρης)- Κοτσοβός (92′ Καλογεράκης), Καλλιμάνης, Καζάκος (90′ Μακαρατζής).

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Δ.Καλογερόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Χότζα (85′ Αθανασόπουλος), Σεντεμέντες, Κυριαζόπουλος, Πλαστουργός (58′ Σταματελόπουλος), Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος, Βιγιαφάνε (75′ Τζανετέας), Πιτσιλής, Μουλιάτος.