Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 12:11

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πήρε βαθμό και ψυχολογία στη Ρόδο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πήρε βαθμό και ψυχολογία στη Ρόδο

 

Μετά από πέντε διαδοχικές ήττες και εννέα στους τελευταίους δέκα αγώνες η Καλαμάτα πήρε την Κυριακή βαθμό στη Ρόδο και ξεκόλλησε από τους 11 βαθμούς.

Η “Μαύρη Θύελλα” παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού στη Football League, ωστόσο το 0-0 με τον Ιάλυσο της δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Διότι ήταν ένα ντέρμπι ουραγών, όπου η ήττα θα ήταν καταδικαστική, ενώ με το βαθμό η Καλαμάτα διατηρήθηκε στο -1 από τος Ροδίτες (που έχουν ένα ματς λιγότερο) και υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στα αξιοσημείωτα ότι κράτησε το μηδέν μετά από τρεις περίπου μήνες και με λίγη τύχη θα μπορούσε να φύγει και με το διπλό.

Η Καλαμάτα με τα νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της έδειξε σημάδια ανάκαμψης και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό, μιας και η διαφορά από την 10η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή είναι τρεις βαθμοί.

Αύριο η ρεβάνς με Ολυμπιακό

Το προσεχές ματς με τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο είναι “τελικός” για τη “Μαύρη Θύελλα” και οφείλει να τον κερδίσει. Αύριο, ωστόσο στις 7.30 μ.μ., υπάρχει η ρεβάνς για τη φάση των “16” του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” με το 2-0 στο πρώτο ματς στην Καλαμάτα έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση και το ματς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, με δεδομένη και τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι από τα πιο λαμπερά ματς της σεζόν και η Μεσσηνιακή ομάδα οφείλει να δείξει και πάλι ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Στη θύρα 27 οι φίλαθλοι της Καλαμάτας

Σε αυτή την προσπάθεια η “Μαύρη Θύελλα” δεν θα είναι μόνη, μιας και οι οργανωμένοι φίλαθλοι διοργανώνουν εκδρομή.

Οι φίλοι της Καλαμάτας θα καθίσουν στη θύρα 27, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, που ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” ξεκινά σήμερα από τα γραφεία της ομάδας. “Τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά από τις 10.00 μέχρι τις 20.00 και την ημέρα του αγώνα (Τετάρτη 15/1/2020) από τις 10.00 μέχρι τις 12.00. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10€ (στη Θύρα 27)”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Κοντά στον Ιωνικό ο Βουκμίροβιτς

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για την Καλαμάτα ο Στέφαν Βουκμίροβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει ζητήσει να φύγει και σύμφωνα με την mikriliga.com είναι μια ανάσα από τον Ιωνικό. 0 29χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Α.Ε. Καραϊσκάκης και έχει 12 συμμετοχές και 1 γκολ με τη “Μαύρη Θύελλα”. Εκτός από τον Ιωνικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει και τα Τρίκαλα, αλλά φαίνεται ότι θα προτιμήσει τον Ιωνικό.