Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 13:23

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Πικρία για την ήττα στο Ναύπλιο

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από το Ναύπλιο, αλλά έμεινε με άδεια χέρια.

Η Μεσσηνιακή ομάδα σπατάλησε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί και στο 85’ δέχτηκε το γκολ με το οποίο μπήκε τέλος στο αήττητο σερί που κρατούσε από τις 24 Νοεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ναύπλιο είχε πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου στο “Καπετάν Βασίλης”, όπου μάλιστα το Διαβολίτσι είχε προηγηθεί με 2-0. Ακόμα ο ΑΟΔ έχει χάσει βαθμούς στα τελευταία λεπτά και σε άλλα παιχνίδια, όπως με τη Βάρδα και το Τσιλιβή.

Η προχθεσινή ήττα στο Ναύπλιο μπορεί βέβαια να θεωρηθεί εντός προγράμματος με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι διεκδικούν τον τίτλο στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής και έχουν το απόλυτο (8 στα 8) στο γήπεδό τους.

Ο τρόπος όμως που ήρθε αφήνει πικρία στις τάξεις του Α.Ο. Διαβολιτσίου, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσε να πάρει και το διπλό, που θα σήμανε άλμα παραμονής. Πλέον με 19 βαθμούς παραμένει οριακά (στην ισοβαθμία) πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού έπειτα από 15 αγωνιστικές. Η συνέχεια περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με αντίπαλο την τέταρτη της βαθμολογίας Ζάκυνθο, που νίκησε με 3-2 τη Θύελλα Πατρών, η οποία ισοβαθμεί με τον ΑΟΔ στην 8η θέση.

Αύριο ο ημιτελικός με Νέο Αρι

Πριν από το ματς με τη Ζάκυνθο, υπάρχει για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου ο αυριανός πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο το Νέο Αρι. Ο Κώστας Παλαμάρας θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα, καθώς ακολουθεί κρίσιμο ματς για το πρωτάθλημα και το Διαβολίτσι θεωρητικά είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Ο Λιόλιος που δεν αγωνίστηκε την Κυριακή λόγω τραυματισμού δεν θα παίξει στον ημιτελικό, ενώ αντίθετα ο Εμέκα θα πάρει χρόνο συμμετοχής εφόσον εκδοθεί το δελτίο του.