Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 21:26

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Δικός του και πάλι ο Θανάσης Γεωργιόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Καλαμάτας ο Θανάσης Γεωργιόπουλος, αλλά τελικά θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Τέλλου Αγρα μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου!

Ο 29χρονος επιθετικός συμφώνησε με την καλαματιανή ομάδα, αλλά εν τέλει ίσως να μέτρησε και το συναίσθημα και αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα της πόλης του στον μεγάλο αγώνα που δίνει για παραμονή στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ετσι ο Γεωργιόπουλος αποτελεί εσωτερική μεταγραφή για τους “ερυθρόλευκους”, μιας και ποτέ δεν έφυγε από τον Τέλλο Αγρα παρότι πήρε μεταγραφές σε Ομόνοια και Απόλλωνα, δίχως να αγωνιστεί καθόλου!

Οι συστάσεις για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή είναι περιττές και είναι δεδομένο πως θα ανεβάσει επίπεδο τον Αγρα με την ποιότητα και την μαχητικότητα του.

Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή της Γαργαλιανιώτικης ομάδας μετά τον κεντρικό αμυντικό Σπύρο Πιχιγιόνι που έκανε ντεμπούτο στο ματς με τον Πανθουριακό.

Η ενίσχυση πάντως θα συνεχιστεί και εκτιμάται πως θα αποκτηθούν άλλοι 2-3 ποδοσφαιριστές. Το βάρος ρίχνεται στην επίθεση, εκεί όπου ο Αγρας έχει πρόβλημα μιας και έχει βάλει μόνο 10 γκολ σε 14 αγώνες.

Μάλιστα υπάρχει συμφωνία για την απόκτηση δύο επιθετικών και το πιθανότερο είναι και οι δύο περιπτώσεις να κλείσουν θετικά μέσα στην εβδομάδα.

Στον αντίποδα από την ομάδα των Γαργαλιάνων αποχώρησαν οι τρεις αλλοδαποί ποδοσφαιριστές Ακασού, Κιεσέ και Μπάντζιο που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και σε καμία περίπτωση δεν έκαναν τη διαφορά στην κατηγορία. Παράλληλα παρελθόν αποτέλεσαν και οι Μαραβέλας και Κάππος, με τον δεύτερο να παίρνει μεταγραφή στον ΑΠΣ Πάτραι.

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα έφτασε κοντά σε έναν πολύτιμο βαθμό στο ματς με τον ισχυρό Πανθουριακό, όμως τελικά ηττήθηκε δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά.

Πλέον ο Τέλλος Αγρας είναι 5 βαθμούς κάτω από την 13η θέση που οδηγεί στη σωτηρία και πρέπει να ξεκινήσει άμεσα την ανάκαμψη γιατί βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή στον Κάμπο με αντίπαλο την Α.Ε. Αβίας.

Ενα κρίσιμο ματς για τον Αγρα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο και που στην έδρα της παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρή.