Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 16:22

Κύπελλο Ελλάδας: Κλειδώνει πρόκριση ο Ατρόμητος, φαβορί ο Άρης

Γράφτηκε από τον

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Βόλο στο Περιστέρι (17:15) στη ρεβάνς του υπέρ του 3-0 για τους "16" του Κυπέλλου, ενώ ο Άρης θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 απέναντι στην Ξάνθη, την οποία φιλοξενεί στο "Κλ. Βικελίδης" (19:30).

Δυο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας και θα σφραγιστούν τα πρώτα εισιτήρια για την προημιτελική φάση του θεσμού. Στις 17:15 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο στο Περιστέρι και στις 19:30 ο Άρης την Ξάνθη στο "Κλ. Βικελίδης", με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για να περάσουν.

ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε κάνει περίπατο στο Πανθεσσαλικό, είχε νικήσει με 3-0 και μόνο αν αυτοκτονήσει, θα κινδυνέψει. Το σκορ είναι τέτοιο που επιτρέπει στον προπονητή του Ατρομήτου να κάνει αλλαγές και να ξεκουράσει παίκτες όπως ο Μανούσος και ο Κατράνης, ενώ από την άλλη ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο περισσότερο θέλει να δει πράγματα από τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αφού είναι απίθανο να διεκδικήσει πρόκριση.

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ "ΚΙΤΡΙΝΟΙ"
Όσο για το άλλο ζευγάρι, ο Άρης, με παρακαταθήκη το υπέρ του 1-0 στα Πηγάδια, θα προσπαθήσει να "κλειδώσει" την πρόκρισή του στα προημιτελικά. Το Κύπελλο είναι μεγάλος στόχος για τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχονται από καλά αποτελέσματα. Στόχος της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ είναι να μην κινδυνέψει και να μην σπαταλήσει πολλές δυνάμεις, καθώς την Κυριακή (19/1) αντιμετωπίζει στο Φάληρο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Όσο για τους ακρίτες, δεν είναι χαμένοι από χέρι, θα παλέψουν για το διπλό και θα τα δώσουν όλα για όλα.
Πηγή: sport24.gr