Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 19:42

Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική Παίδων

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική Παίδων

Δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό η Εθνική Παίδων στον πρώτο της αγώνα για τον 2ο όμιλο της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, καθώς έχασε στην Πάτρα με 2-1 από την Πολωνία.

Μόλις στο 3’ το σουτ του Δημητριάδη έδιωξε σε κόρνερ ο Ντραγκόφσκι με εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 7’ το ψηλοκρεμαστό σουτ του αρχηγού της ομάδας Αγγελόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δίλεπτο 15’-16’ η Εθνική βρέθηκε άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ, όμως αρχικά το σουτ του Αγγελόπουλου αποκρούστηκε από τον Ντραγκόφσκι, ενώ στη δεύτερη περίπτωση η κεφαλιά του Σβαρνά από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε άουτ.

Αφού, λοιπόν, δεν έγινε το 1-0 για την ελληνική ομάδα, ήλθε το γκολ για τους Πολωνούς με πλασέ του Κοβνάτσκι στο 26’, για να συνεχιστεί η ατυχία των Ελλήνων διεθνών όταν στο 38’ το σουτ του Λάμπρου βρήκε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, η Πολωνία πέτυχε το 2-0 στο 49’ με κοντινή κεφαλιά του πανύψηλου Κοβνάτσκι ύστερα από σέντρα του Σκρετσκ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Ξηρός στο 63’ με ωραίο πλασέ.

Στο 72’ το σουτ του Λάμπρου από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ κι έτσι η ομάδα του Μπάμπη Ζελενίτσα δεν απέφυγε την ήττα.

Πλέον, η ελληνική ομάδα θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο στον αγώνα κόντρα στην Τουρκία την Πέμπτη (27/3, 16:00, γήπεδο Παναχαϊκής), ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Ντραγκόφσκι, Μάρτσουκ, Ντουντάλα, Βιετέσκα, Βάλσκι (68΄ Μπίσκουπ), Κόζακ (74΄ Γκαλκόφσκι), Γιαγκέλο, Κοβνάτσκι, Μπορέτσκι, Σκρετσκ (79΄ Σουμπερτόφσκι), Όλτσικ.

ΕΛΛΑΔΑ: Κατσιμήτρος, Ξηρός, Παντεκίδης (47΄ Καρβουνίδης), Μακροστέργιος, Σβαρνάς, Πατράλης, Μανθάτης, Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Δημητριάδης, Γκρόσιος (59΄ Αμαραντίδης).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR