Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020 12:25

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με αλλαγές απόψε στη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Γράφτηκε από τον

 

Από τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό θα φιλοξενηθεί απόψε στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” (7.30 μ.μ., ζωντανά από την Cosmote Tv) η “Μαύρη Θύελλα”, στη ρεβάνς του 0-2 πριν από εφτά μέρες στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Οι “ερυθρόλευκοι” με τη νίκη στο πρώτο ματς έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας και το σημερινό παιχνίδι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, με δεδομένη και τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων.

Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί και πάλι με παίκτες που δεν έχουν πολύ ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ροτέισον όμως θα κάνει και η Καλαμάτα, αφού ακολουθεί την Κυριακή το κρίσιμο εντός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου για τη Football League. Ο Βασίλης Βούζας άφησε εκτός αποστολής τον γκολκίπερ Στεφανάκο, τους αμυντικούς Κωνσταντινόπουλο, Τριποτσέρη, τον μεσοαμυντικό Μπάμπη και τους μεσοεπιθετικούς Στεργίδη και Νατσιόπουλο. Και οι έξι ήταν στο βασικό σχήμα με τον Ιάλυσο στη Ρόδο και θα πάρουν ανάσες ενόψει του “τελικού” με τους Βολιώτες, όσον αφορά την παραμονή.

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα για τον Πειραιά και σε αυτήν μετέχουν για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Πέεφ, Ελ Ιντρίσι και Μπαντ.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κασωτάκης, Πάντος, Πέεφ, Γαλούπης, Πανάγου, Καντούτσης, Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος, Χριστοφιλέας, Oσμάναγκιτς, Ελ Ιντρίσι, Πετσίτης, Μπουσμπίμπα, Ηλιόπουλος, Τόλη, Γκελγκέρια, Τριανταφυλλάκης και Aχμέντ Μπαντ.

Το πρώτο ματς

Με γκολ των Ραντζέλοβιτς και Χριστοδουλόπουλου ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια στο πρώτο ματς με 2-0 την Καλαμάτα, που ήταν μαχητική και κέρδισε το χειροκρότημα 4.500 φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο. Οι “ερυθρόλευκοι” χτύπησαν στις αρχές των ημιχρόνων, με την Καλαμάτα να έχει πάντως ευκαιρίες για ένα γκολ.

Η Καλαμάτα ξεκίνησε με τους Στεφανάκο, Τόλη, Χριστοφιλέα, Τριποτσέρη, Κωνσταντινόπουλο, Μπάμπη, Οσμάναγκιτς, Ηλιόπουλο, Νατσιόπουλο, Στεργίδη και Ράκιτς. Από αυτούς στην αποστολή του σημερινού αγώνα βρίσκονται μόνο οι Τόλη, Χριστοφιλέας, Οσμαναγκιτς και Ηλιόπουλος!

Με κόσμο η Καλαμάτα

Με τον κόσμο στο πλευρό της θα αγωνιστεί η Καλαμάτα στην αποψινή ρεβάνς, αφού οι οργανωμένοι φίλαθλοι διοργανώνουν εκδρομή, ενώ θα ταξιδέψουν αρκετοί και με Ι.Χ. Και φυσικά υπάρχουν και οι Μεσσήνιοι της Αθήνας που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Οι φίλοι της Καλαμάτας θα καθίσουν στη θύρα 27 του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης”.

Με Φορτούνη η αποστολή του Ολυμπιακού

Με τον Κώστα Φορτούνη να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σήμερα την Καλαμάτα. Η 21μελης αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μάρτιν αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.