Τετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 17:32

Επιτυχίες στη Μεταμόρφωση για τον Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Επιτυχίες στη Μεταμόρφωση για τον Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο Καλαμάτας

Με έξι μετάλλια γύρισε στις αποσκευές του ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας από το Πανελλήνιο Τουρνουά Τζούντο που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στη Μεταμόρφωση της Αθήνας.


Ο καλαματιανός σύλλογος συμμετείχε με 6 αθλητές (από 5 έως 12 ετών) και τα έξι μετάλλια που κατέκτησε αποτελούν μεγάλη επιτυχία και δείχνουν τη δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στον Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο Καλαμάτας.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 25 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και
οι μικροί καλαματιανοί αθλητές του Τζούντο είχαν τη ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή τους Τάκη Μαρκάκη.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Υφαντής κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία -24 μίνι τζούνιορ και ο Νίκος Σοφρωνάς ήταν δεύτερος στην κατηγορία -27 τζούνιορ. Ακόμη την τρίτη θέση κατέκτησαν η Βασιλική Μαρκάκη (-36 τζούνιορ), ο Στάθης Χριστόπουλος (-21 τζούνιορ), η Ηλέκτρα Νικοπούλου (β' κορασίδων) και ο Νίκος Ηλιάδης -(30 τζούνιορ).
Αξίζει να σημειωθεί πως η Νικοπούλου και ο Ηλιάδης συμμετείχαν πρώτη φορά σε αγώνες.
Επόμενοι αγώνες για τον Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο Καλαμάτας είναι στις 24 Μαΐου σε ένα διεθνές τουρνουά Τζούντο στην Ηλιούπολη.