Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 11:52

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 6-0: Καταιγιστικός ο ΑΟΔ έκλεισε θέση στον τελικό (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 6-0: Καταιγιστικός ο ΑΟΔ έκλεισε θέση στον τελικό (φωτό)

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το Διαβολίτσι τον πρώτο ημιτελικό με το Νέο Αρι, τον οποίο συνέτριψε με 6-0.

Ο ΑΟΔ ήταν καταιγιστικός στο χθεσινό ματς που διεξήχθη στο “Καπετάν Βασίλης” και έκλεισε θέση από τώρα στον μεγάλο τελικό. Μάλιστα αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Ο Νέος Αρις προσπάθησε για το καλύτερο, όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, μιας και τις ομάδες τις χωρίζουν δύο κατηγορίες.

Ο Κώστας Παλαμάρας προτίμησε να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες του, εν όψει του κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τη Ζάκυνθο, όμως παρόλα αυτά ο ΑΟΔ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Φωτόπουλος με πλασέ.

Στο 22’ ο Σταματελόπουλος μετά από ωραία ενέργεια έκανε με σουτ το 2-0.

Στο 31’ ήταν η σειρά του Σεντεμέντε να χριστεί σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 4-0, χάρις σε ένα γκολ του Αθανασόπουλου στο 37’ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμό, όμως βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν άλλα δύο γκολ.

Στο 63’ ο Αθανασόπουλος έκανε με σουτ το 5-0 και το τελικό σκορ (6-0) διαμόρφωσε ο νεαρός Σουλαντίκας στο 83’ με πλασέ από κοντά.

Ο Νέος Αρις από την μεριά του είχε δύο ευκαιρίες με τον Καραβατά, μία στο πρώτο και μία στο δεύτερο ημίχρονο, και άλλη μια με τον Μαρκόπουλο στο δεύτερο.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Γάκη και Αντωνόπουλο.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ηλιόπουλος, Σταματελόπουλος (46’ Βιγιαφάνε), Σεντεμέντες, Οδεμισιώτης (25’ λ.τρ. Πιτσιλής), Μεμά (62’ Σουλαντίκας), Φωτόπουλος (70’ Καλογερόπουλος), Πλαστουργός, Τζανετέας, Γεωργιόπουλος, Τσουκαλάς, Αθανασόπουλος.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Γιαννούλης (50’ Ταχταμπάς), Τσιριγώτης, Κυριακούλης, Σαρρής (69’ Θεοδωρόπουλος), Μπαστακός, Τάσης, Σκαλιώτης, Καραβατάς, Τσιλίκος (53’ Κιοφίρι), Κυριόπουλος (55’ Μαρκόπουλος), Τσίκλιρας.