Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 12:00

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Το απόλυτο εντός έδρας θέλει ο Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον

 

Με το εντυπωσιακό 6-0 επικράτησε την Τετάρτη ο Α.Ο. Διαβολιτσίου του Νέου Αρι στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στις 29 Ιανουαρίου.

Η προσοχή στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα και στο μεθαυριανό δύσκολο εντός έδρας ματς με την 4η της βαθμολογίας Ζάκυνθο (3 μ.μ.). Ο ΑΟΔ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες ύστερα από την ήττα στο Ναύπλιο ώστε να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

“Εχουμε ακόμα έξι παιχνίδι στην έδρα και πέντε εκτός. Βλέπουμε ότι η ομάδα δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποτελέσματα εκτός. Γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας από εδώ και πέρα και να μην έχουμε απώλειες. Την Κυριακή δεν κρίνεται κάτι, χρειάζεται όμως να πάρουμε το τρίποντο”, λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας για το ματς με τη Ζάκυνθο. Ο τεχνικός του Διαβολιτσίου σημειώνει ότι η αντίπαλός του είναι μια έμπειρη ομάδα, που βρίσκεται ψηλότερα από τον ΑΟΔ στη βαθμολογία, αλλά η ομάδα του πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς. Τα εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει το Διαβολίτσι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος είναι με Ζάκυνθο, Παναργειακό, Τσιλιβή, Ολυμπιακό Ζαχάρως, Πανηλειακό και Βάρδα.

Αγωνιστικά, οι τραυματίες Λιόλιος και Οδεμισιώτης δύσκολα θα αγωνιστούν την Κυριακή.