Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 14:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Με νέο πρόσωπο στη μάχη του τίτλου

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Με νέο πρόσωπο στη μάχη του τίτλου

 

Την έκτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Ηλία Φωτόπουλο στον πάγκο σημείωσε την Κυριακή η Κυπαρισσία με σκορ 2-1 επί του Ακρίτα Κορώνης και ανέβηκε στην 5η θέση της Α’ τοπικής.

Ο ΑΟΚ μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έχει μόνο επιτυχίες με Σπερχογεία, Μάνη, Καλό Νερό, Τσικλητήρα Πύλου, Μεθώνη και Κορώνη και έτσι το -12 από την κορυφή της βαθμολογίας, έχει γίνει -6 και ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Κάτι που σημαίνει ότι η Κυπαρισσία έχει μπει ξανά στο “κόλπο” για το πρωτάθλημα. Ηδη η διοίκηση έχει προχωρήσει σε τέσσερις μεταγραφές και έπεται συνέχεια.

Τέσσερις μεταγραφές και έπεται συνέχεια

Ο λόγος για τους Νίκο Μπουρλάκη, Νίκο Χριστόπουλο, Λυμπέρη Διονυσόπουλο και Πέτρο Παππά.

Ο πρώτος είναι 31 ετών μεσοεπιθετικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Δόξα Νέας Μανωλάδας που είναι δεύτερη στην πρώτη κατηγορία της Ηλείας, πίσω από τον Αίαντα Γαστούνης και διεκδικεί τον τίτλο.

Ο Μπουρλάκης έχει παίξει σε πολλές ομάδες της Ηλείας και της Αχαΐας. Εμπειρος είναι και ο Νίκος Χριστόπουλος.

0 34χρονος μεσοαμυντικός αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, που είναι αντίπαλος του Α.Ο. Διαβολιτσίου στη Γ’ εθνική και πριν από μια δεκαετία είχε παίξει με το Μιλτιάδη στη Δ’ εθνική.

Ο 33χρονος επιθετικός Λυμπέρης Διονυσόπουλος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στο ΑΟΚ, ενώ έχει παίξει ακόμα στην Εράνη, σε ομάδες της Ηλείας και μέχρι πρότινος ήταν στο νεοφώτιστο στην Α’ τοπική Καλό Νερό.

Την εστία της Κυπαρισσίας έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν ο Πέτρος Παππάς που αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Μυκόνου. Ο Παππάς θα κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Ανδρούσα. Κόντρα στην Κορώνη δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αφού δεν εκδόθηκε το δελτίο του. Αντίθετα έπαιξαν οι Μπουρλάκης, Χριστόπουλος από την αρχή και ο Διονυσόπουλος ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο εν λόγω παιχνίδι η Κυπαρισσία αγωνίστηκε με γκολκίπερ τον επιθετικό Νίκο Κόλλια, αφού ο Ντουγέρογλου είναι τραυματίας και παραμένει εκτός, ενώ ο νεαρός Παναγιωτόπουλος είχε στομαχικές διαταραχές.

Ο Κόλλιας στο 65’ άφησε τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ και πέρασε στην επίθεση, με τον αμυντικό Ζαφείρη να γίνεται τερματοφύλακας. Χάρη μάλιστα σε γκολ του Κόλλια η Κυπαρισσία πήρε τη νίκη. Το ζητούμενο είναι η 7η σερί επιτυχία την Κυριακή στο εντός έδρας ματς με την Ανδρούσα. Να σημειωθεί ότι η τριφυλιακή ομάδα κινείται και για την απόκτηση εξτρέμ και μεσοαμυντικού, ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο δεύτερο γύρο.

Παρελθόν Τζανέτος και Τσαγκάρης

Εκτός από προσθήκες, έχουμε και αποχωρήσεις για την ομάδα της Κυπαρισσίας που συνεχίζει με διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Παρελθόν αποτελούν ο Πάνος Τσαγκάρης και ο Διονύσης Τζανέτος. Ο πρώτος είναι μέσος και είχε ένα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ Τσαγκάρης μεσοεπιθεικός σημείωσε τέσσερα γκολ στην Α’ τοπική, όντας ένας παίκτης που έκανε τη διαφορά.