Τετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 20:47

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Καλαμάτας εν όψει Αμαλιάδας

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής ξεκίνησε σήμερα η Καλαμάτα με προπόνηση που έγινε στο δημοτικό στάδιο.


Η τοπική μας ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με σκοπό να κάνει το 8 στα 8 και να περιμένει βαθμολογικές απώλειες από την Ερμιονίδα.
Αυτό που τονίζει συνέχεια ο Μίλτος Γκόφας στους παίκτες του είναι πως πρέπει να είναι σοβαροί βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά παίρνοντας τις νίκες, ούτως ώστε να εκμεταλλευτούν κάθε πιθανό… δώρο από την ομάδα της Αργολίδας.
Με την ομάδα της Αμαλιάδας υπάρχει σίγουρα μεγάλη διαφορά ποιότητας, όμως το ματς χρειάζεται προσοχή γιατί ο Αστέρας έδειξε και στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας (1-1) πως παλεύει όλα τα παιχνίδια δίχως άγχος.
Στο κυριακάτικο παιχνίδι ο Αιγιώτης προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" μπορεί να υπολογίζει εκ νέου τους Βασίλη Σκαρλάτο και Δημήτρη Μαρτίνο που εξέτισαν την ποινή τους, όχι όμως και τους Θοδωρή Πούτση και Τάσο Καντούτση που είναι τιμωρημένοι. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και αυτό είναι το ευχάριστο, εκτός από ένα χτύπημα στον αστράγαλο του Μπόρις Οντσβόνγκ που όμως δεν εμπνέει ανησυχία.
Η προπόνηση ξεκίνησε με πρόγραμμα 40λεπτης διάρκειας με τον γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλο, το οποίο περιελάμβανε τρέξιμο με μπάλα και χωρίς μπάλα. Μετά οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και η κάθε μία ασχολήθηκε με τελειώματα φάσεων, πρόγραμμα που διήρκεσε 25 λεπτά. Στη συνέχεια έγινε δίτερμα (ελεύθερο) στο μισό γήπεδο και η  προπόνηση ολοκληρώθηκε με λίγες ταχύτητες.
Οι τρεις τερματοφύλακες έκαναν το δικό τους πρόγραμμα που είχε διάρκεια 40 λεπτά. Αρχισαν το πρόγραμμα τους με μπάλα στα πόδια σε συνδυασμό με δρομικές ασκήσεις. Μετά δούλεψαν πόδια τεχνική με πάσες, αλλά και μεταβιβάσεις κοντινές και μακρινές και μετά συμμετείχαν στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει και πάλι στο δημοτικό στάδιο αν ο καιρός δεν είναι βροχερός, σε αντίθετη περίπτωση στο γήπεδο της Σπερχογείας.

Διαιτητής ο Τσαγκαράκης

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την ΕΠΣ Κορινθίας ορίστηκε να διαιτητεύσει τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα της Καλαμάτας στην Αμαλιάδα. Βοηθοί διαιτητές θα είναι οι Παναγιώτης Σπηλιώτης, Παναγιώτης Μπούμπας από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ανδρέας Παπαβασιλείου από την ΕΠΣ Αργολίδας.