Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2020 14:37

Απογοητευτική η Καλαμάτα έχασε με 0-2 από τη Νίκη Βόλου

Γράφτηκε από τον
Απογοητευτική η Καλαμάτα έχασε με 0-2 από τη Νίκη Βόλου

 

Η πολυπόθητη νίκη δεν ήρθε ούτε σήμερα για την Καλαμάτα, που δεν μπορεί να σηκώσει... κεφάλι και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στη Γ' εθνική. Η "Μαύρη Θύελλα" ήταν απογοητευτική και ηττήθηκε με 0-2 από τη Νίκη Βόλου, που κέρδισε δίκαια έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Ροχάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε στο 54' και στο 84' με πέναλτι και υποχρέωσε τη Μεσσηνιακή ομάδα στην 10η ήττα στα τελευταία 12 ματς. Ετσι παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση της Football League. Οι φίλαθλοι στο Δημοτικό Στάδιο  αποδοκίμασαν έντονα παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση για τη νέα ήττα, αλλά και την κάκιστη εμφάνιση.

Τέλος στο ματς. Καλαμάτα - Νίκη Βόλου 0-2.  Αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις.  Η Καλαμάτα μόνο με.. θαύμα θα αποφύγει την ήττα.

88' Αλλαγή για τη Νίκη Βόλου. Ο Κυριακίδης στη θέση του Ντομίνγκες.

Το 0-2 φέρνει ένταση στη βόρεια κερκίδα με μερίδα οπαδών να πετά πλαστικά καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο!

84' Πέναλτι για τη Νίκη Βόλου. Σε αντεπίθεση ο Ροχάνο ξέφυγε από αριστερά από τον Χριστοφιλέα, μπήκε στην περιοχή και απέφυγε τον Τριποτσέρη, ο οποίος τον ανέτρεψε και ο ρέφερι Μαχαίρας έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ροχάνο εκτελεί το πέναλτι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 0-2.

82 λεπτά στο Δημοτικό Στάδιο. Καλαμάτα - Νίκη Βόλου 0-1. Η "Μαύρη Θύελλα" προσπαθεί με ανορθόδοξο τρόπο να ισοφαρίσει. 

Μερίδα φιλάθλων πήγε στο σημείο που κάθεται ο παράγοντας της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης και διαμαρτύρεται για την εικόνα της ομάδας. Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

74'  Κόρνερ Ντομίνγκες, ο Αλιατίδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

71' Αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Οσμάναγκιτς στη θέση του Πέεφ.

66' Δεύτερη αλλαγή και για τους φιλοξενούμενους. Ο Βοσνιάδης στη θέση του Κρουθ.

63' Δεύτερη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Αλεξόπουλος στη θέση του Στεργίδη. 

Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για την Καλαμάτα, που καλείται να ανεβάσει απόδοση και να βγάλει πάθος για να αποφύγει την ήττα.

58' Γκολ για τη Νίκη Βόλου 0-1 σε φάση διαρκείας. Ο Κρουθ εκτός περιοχής δοκίμασε το σουτ η μπάλα χτύπησε και στα δύο κάθετα δοκάρια και στην επαναφορά ο Ροχάνο σκόραρε με τον Στεφανάκο να φέρνει ευθύνη και να μην μπορεί να απομακρύνει.

Βγάζει αμυντικό χαφ και βάζει επιθετικό ο Βασίλης Βούζας σε μια προσπάθεια να τονώσει την επίθεση της Καλαμάτας.

53' Πρώτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Ελ Ιντρίσι παίρνει τη θέση του Ζαχαρόπουλου.

51' Κίτρινη κάρτα στον Κρουθ για χτύπημα στον Κωνσταντινόπουλο.

50' Σουτ Στεργίδη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Αποστολίδης.

47' Λάθος Ζαχαρόπουλου, ο Κρουθ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και το σουτ που επιχείρησε στη συνέχεια ήταν αδύναμο και κόντραρε σε αμυντικούς.

Ημίχρονο στο Στάδιο. Καλαμάτα - Νίκη Βόλου 0-0 σ' ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ της Καλαμάτας Μανώλη Στεφανάκο για διαμαρτυρία, καθώς και στον Μπιτσάκο της Νίκης Βόλου.

Το ματς έχει πάει στη δύναμη. Δεν έχει ρυθμό, παρά δυνατές μονομαχίες και συχνές διακοπές λόγω τραυματισμών.

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Μία ακόμα διακοπή στο ματς με παίκτη των φιλοξενούμενων στο έδαφος.

39' Καλή στιγμή για την Καλαμάτα. Ο Μπουσμπίμπα από αριστερά έδωσε για το Νατσιόπουλο που σέντραρε το β' δοκάρι για τον Στεργίδη, η κεφαλιά του οποίου δεν ήταν τόσο δυνατή και ο Αποστολίδης μπλόκαρε.

34' Γυριστό σουτ Ροχάνο μπλόκαρε ο Στεφανάκος.

Χωρίς φάσεις το ματς, με την Καλαμάτα να μην είναι τόσο καλή για ένα τόσο κρίσιμο από βαθμολογικής πλευράς ματς. Δυσκολεύεται πολύ στην ανάπτυξη.

Στα αξιοσημείωτα ότι στο κέντρο της άμυνας της Νίκης Βόλου αγωνίζονται οι Αλιατίδης και Βοσκόπουλος, που πέρυσι ήταν στη "Μαύρη Θύελλα".

Η Καλαμάτα έχει σήμερα τον Στεφανάκο κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά στην άμυνα τον Τόλι και αριστερά τον Κωνσταντινόπουλο. Χριστοφιλέας και Τριποτσέρης συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα είναι οι Ζαχαρόπουλος και Πέεφ, σε ρόλο δεξιού εξτρέμ ο Στεργίδης, αριστερά ο Μπουσμπίμπα και ο Νατσιόπουλος παίζει πίσω από τον Ηλιόπουλο που είναι στην κορυφή της επίθεσης. 

Συμπληρώσαμε 20 λεπτά χωρίς σκορ. Η Καλαμάτα προσπαθεί, αλλά δεν έχει βρει μέχρι στιγμής διαδρόμους για την εστία του Αποστολίδη. 

15' Αναγκαστική αλλαγή για τους Βολιώτες. Αποχωρεί λόγω τραυματισμού ο Γκαρσία και μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο Μπαταλίνι.

14' Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, τη βλέπει ο Μπαλάφας των φιλοξενούμενων.

6' Ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου. Ο Κρουθ κέρδισε τις κόντρες και μπήκε στην περιοχή από αριστερά, γύρισε στο β' δοκάρι για τον Γκαρσία που έπιασε όμως... αέρα και πέρασε ο κίνδυνος για την Καλαμάτα.

Ξεκίνησε το ματς, παρουσία 600 φιλάθλων.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:  Στεφανάκος, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Πέεφ, Μπουσμπίμπα, Στεργίδης, Νατσιόπουλος, Ηλιόπουλος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Κάρδαρης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Καμπαγέρο, Ντιμίνγκες, Γκαρσία, Κρουθ, Ροχάνο.