Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 17:00

ΕΡΑΝΗ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 1-0: Με σκόρερ τον Βλαχόπουλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 1-0: Με σκόρερ τον Βλαχόπουλο (φωτό)

Με σκορ τον έμπειρο Κώστα Βλαχόπουλο, η Εράνη επικράτησε προχθές στα Φιλιατρά του Καλού Νερού με 1-0.

Ο πολύπειρος μέσος της Εράνης αξιοποίησε τη σέντρα του Πέππα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στο 34'. Το γκολ αυτό αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στη γηπεδούχο ομάδα, η οποία διατηρήθηκε στην πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής.Το Καλό Νερό δεν είχε απάντηση στο γκολ που δέχτηκε και έτσι δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς στα Φιλιατρά.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, διεξήχθη σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω της συχνής χρήσης για προπονήσεις και αγώνες, αλλά και των καιρικών συνθηκών το προηγούμενο διάστημα, έτσι το έργο των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο και να  διεκδικήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα έγινε πιο δύσκολο. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να βρουν το δρόμο σε μία από τις φάσεις που δημιούργησαν και να φύγουν με τη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις λίγες ευκαιρίες που είχαν στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Καλές στιγμές



Στο 15’ ο Βλαχόπουλος βγήκε μόνος με τον Σταυρόπουλο, έκανε το πλασέ και η μπάλα έφυγε άουτ από από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 26’ ο Χαραλαμπόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταυρόπουλο και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 37’ σουτ του Μητρόπουλου από πλάγια θέση απέκρουσε ο Αλεξανδρόπουλος. Στο 67’ ο Βλαχόπουλος βγήκε φάτσα με τον Σταυρόπουλο, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 69’ ο Αλμπαν με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δεμπεγιώτη και ο Αλεξανδρόπουλος που έπεσε στη γωνία του απέκρουσε δύσκολα γλιτώνοντας την εστία του από την παραβίαση.

Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Γάκη και Τσοπανάκη. 
ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (87’ Αγγ. Γιαννακόπουλος), Ανδρώνης, Μπουρδέκας, Κώτσος, Χάρμπας, Χρονόπουλος (79’ Νικολακόπουλος), Πέππας, Χαραλαμπόπουλος (46’ Βέλλης), Βλαχόπουλος.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Παναγούλιας, Κορμπής (70’ Κυριακούλης), Αλμπάν, Μητρόπουλος (78’ Κορακοβούνης), Ντιόπ, Πλάκας, Δεμπεγιώτης, Μπεγέτης.

ΦΩΤΟ: Αναστασία Χαρά Γεωργακοπούλου