Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 17:20

Την Τετάρτη στις 15:00 η συνάντηση των Big-4

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη (22/1, 15:00) στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια" θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των Big-4 με μέλη της UEFA και τους προέδρους της Super League, της ΕΠΟ και τον υφυπουργό αθλητισμού.

Η μεγάλη ώρα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα, πλησιάζει για τα καλά. Την Τετάρτη (22/1, 15:00) στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια" θα πραγματοποιηθεί η περιβόητη συνάντηση των Big-4 έπειτα από κοινή πρόσκληση του υφυπουργείου αθλητισμού και της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Το παρών θα δώσουν τελικά, εκτός από τους ισχυρούς άνδρες ΠΑΟΚ (Ιβάν Σαββίδης), Ολυμπιακού (Βαγγέλης Μαρινάκης), ΑΕΚ (Δημήτρης Μελισσανίδης) και Παναθηναϊκού (Γιάννης Αλαφούζος), και οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών - μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών - μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League). Προσθήκη αποτελεί και ο Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA).

Πηγή: sport24.gr