Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 17:48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-2: Μόνος στην κορυφή!

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-2: Μόνος στην κορυφή!

 

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Απόλλωνας μετά την προχθεσινή εκτός έδρας νίκη του επί του Ολυμπιακού Ανάληψης με 2-0.

Αυτή τη φορά ωστόσο είναι πρώτος χωρίς συγκάτοικο στη κορυφή, μιας και ο Πάμισος έφερε ισοπαλία στην Κορώνη, με τους ασπρόμαυρους να αναδεικνύονται πρωταθλητές χειμώνα. 

Ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο, σημείωσαν οι “ασπρόμαυροι” και πρόσθεσαν ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό τους συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια για κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Α’ τοπική. Παράλληλα ολοκλήρωσαν τα επίσημα παιχνίδια τους στον α’ γύρο του πρωταθλήματος αήττητοι, αφού μετρούν 10 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός που παρατάχθηκε με απουσίες βασικών παικτών του, ενώ στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Μωραγιάννης, ο οποίος τελικά δεν ξεκίνησε τον αγώνα, αν και είχε γραφτεί στο φ.α. στην αρχική 11άδα και στη θέση του αγωνίστηκε ο Πατσιώτης, ο οποίος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το ματς, καθώς αποχώρησε στο 37’ δίνοντας τη θέση του στον Χαρμπίλα. Αντίθετα δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Κουκούτσης και Αλεβίζος. Ετσι με τα παραπάνω προβλήματα και απέναντι στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Απόλλωνα το έργο των γηπεδούχων δεν ήταν εύκολο, ώστε να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ

Στο 16’ από σέντρα του Βασιλόπουλου ο Μπάκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 68’ από ασίστ του Καρύδη ο Βασιλόπουλος με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 0-2.

την ευκαιρία για να βάλει και τρίτο γκολ, έχασε ο Απόλλωνας στο 76’ όταν ο Βασιλόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Παχής και Κακαλής κυρίως από στημένες φάσεις.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Μπασιλάρη, Βανικιώτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Πατσιώτης (37’ λ.τρ. Χαρμπίλας), Μαυροειδάκος, Γιαννόπουλος (71’ Βλαχάκης), Δουρούμης, Κρεμύδας, Τσώνης, Σκαφιδάς, Μπούνας, Παπαβασιλόπουλος, Αντωνίου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κυριακόπουλος, Κακαλής, Δασκαλάκης, Περιβολάρης, Βασιλόπουλος (86’ Δαλκαφούκης), Κουντάνης, Παχής, Μανωλόπουλος (80’ Καραβίτης), Ι.Δ. Καραχάλιος (56’ Καρύδης), Σπανός (86’ Τριανταφυλλίδης), Μπάκας.