Τετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 20:54

Ενισχυμένος στην Κόρινθο ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Για το νέο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόρινθο προετοιμάζεται ο Μεσσηνιακός. 

Η καλαματιανή ομάδα ηττήθηκε την Κυριακή με το ευρύ 4-1 από την Α.Ε. Καραϊσκάκης και είναι οριακά στη ζώνη του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.
Ως εκ τούτου θα πρέπει να μην ηττηθεί στην Κόρινθο ώστε να έχει το πάνω χέρι (νίκη στον α' γύρο) σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ιστορική ομάδα. Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός και ο Μεσσηνιακός είναι υποχρεωμένος να παίζει για τη νίκη.
Το ευχάριστο είναι ότι σταδιακά λύνονται τα προβλήματα, μιας και ο Μπιμπίρης εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας. Επίσης ο Τσουλάκος δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του και λογικά θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ διαθέσιμοι είναι και οι Τσουκάλης, Ταχματζίδης και Κουκούτσης.
Η μοναδική απουσία είναι ο Μπεγέτης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Ο Μεσσηνιακός θα μεταβεί λοιπόν ενισχυμένος στην Κόρινθο και με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Το ματς στην Αρτα ανήκει στο παρελθόν και άπαντες εκτιμούν ότι το σκορ δεν μαρτυρά την εικόνα της αναμέτρησης. Γι' αυτό και το κλίμα παρά την ήττα είναι θετικό.
Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος".