Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2020 10:24

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεκαθαρίζει με Αναστόπουλο

Γράφτηκε από τον

Τον τρίτο κατά σειρά τεχνικό που θα καθίσει στον πάγκο τη φετινή σεζόν αναζητά η διοίκηση της Καλαμάτας.

Ο Βασίλης Βούζας παραιτήθηκε (για δεύτερη φορά φέτος) μετά την κυριακάτικη οδυνηρή ήττα από τη Νίκη Βόλου και ενώ είχε επιστρέψει μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος τον είχε διαδεχτεί!

Ο αντικαταστάτης του ενδέχεται να έχει επίσης “ερυθρόλευκο” παρελθόν, καθώς η “Μαύρη Θύελλα” έχει επαφές με τον παλαίμαχο διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, με τελευταία την Κέρκυρα τον Απρίλιο του 2019.

Ο 61χρονος προπονητής μίλησε τηλεφωνικά με τους ανθρώπους της Μεσσηνιακής ομάδας και σήμερα αναμένεται να γίνει ραντεβού στην Αθήνα, όπου και θα ξεκαθαρίσει το θέμα, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Το ραντεβού δεν έγινε χθες, γιατί ο ίδιος ήταν άρρωστος, όπως μας είπε σε επικοινωνία που είχε μαζί του η “Ε”

Η περίπτωση του “Αλενατόρε” δεν είναι η μοναδική που εξετάζει η ομάδα της Καλαμάτας, μιας και ακούγονται και τα ονόματα των Σούλη Παπαδόπουλου, Σάκη Τσιώλη, Δημήτρη Σπανού και Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Οπως και να’ χει, θα πρέπει να κλείσει άμεσα το κεφάλαιο προπονητής, με δεδομένο ότι την Κυριακή υπάρχει το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον τρίτο της βαθμολογίας Ιωνικό. Η “Μαύρη Θύελλα” είναι υποχρεωμένη να χτυπά όλα τα παιχνίδια, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στη Football League και χωρίς νίκη από το ματς του πρώτου γύρου με τους Νικαιώτες. Με άλλα λόγια τρεις μήνες και 12 αγωνιστικές, στις οποίες μετρά 10 ήττες και δύο ισοπαλίες. Γι’ αυτό και ο κόσμος ξέσπασε την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο και αποδοκίμασε διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ, βλέποντας σ’ ένα ματς “τελικό” για την παραμονή, την ομάδα να είναι απογοητευτική και να μην δημιουργεί ούτε μία καθαρή ευκαιρία!