Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 12:10

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μεταγραφή υψηλού επιπέδου με Λαθύρη!

Γράφτηκε από τον

 

Αποφασισμένος να κατακτήσει τον τίτλο στην Α’ τοπική και να ανέβει στη Γ’ εθνική κατηγορία είναι ο Πανθουριακός και το δείχνει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου...

Η ομάδα της Θουρίας πραγματοποίησε χθες μια ακόμη μεταγραφή υψηλού επιπέδου, αποκτώντας τον Βαγγέλη Λαθύρη!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από το Ναύπλιο που είχε μετακομίσει τον περασμένο Οκτώβριο και η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα με συντονισμένες κινήσεις τον έκανε δικό της. Ετσι μετά τον Χρήστο Μίνγκα, αποκτήθηκε ένας ακόμη παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α’ τοπική και να ανεβάσει επίπεδο τον Πανθουριακό.

Ο Λαθύρης είναι γνωστός στους Μεσσήνιους φιλάθλους μιας και αγωνίστηκε δύο χρόνια στον Πάμισο κατακτώντας έναν τίτλο Α’ τοπικής και ενάμιση χρόνο στη “Μαύρη Θύελλα” στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο βραχύσωμος άσος υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών πέρυσι την άνοιξη, όμως έχει επιστρέψει γερός στην αγωνιστική δράση και είχε ξεκινήσει να αγωνίζεται στο Ναύπλιο.

Εκτός από τον Λαθύρη ο Πανθουριακός απέκτησε και τον μεσοαμυντικό Θεόφιλο Δημητρίου από την Σπερχογεία, φτάνοντας τις έξι μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο.

Είχαν προηγηθεί οι Νίκος Παπαγεωργίου, Χρήστος Μίνγκας, Δημήτρης Παπαθεοδώρου και Παναγιώτης Μάραντος.