Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2020 13:58

ΕΡΑΝΗ: Εκτός ομάδας Τσουλάκος και Ασημακόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς τους Σταύρο Τσουλάκο (επιθετικός) και Κώστα Ασημακόπουλο (μεσοαμυντικός) αγωνίστηκε η Εράνη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με το Καλό Νερό (1-0).

Αμφότεροι ζήτησαν να αποχωρήσουν για προσωπικούς λόγους και έχουν τεθεί εκτός ομάδας. Η διοίκηση είναι δυσαρεστημένη από τη στάση των δύο παικτών και θα κάνει συμβούλιο μέσα στην εβδομάδα ώστε να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Παράλληλα η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με έναν νεαρό μεσοεπιθετικό ώστε να ενισχύσει το ρόστερ, μιας και οι επιλογές για τον Κώστα Λυμπερόπουλου είναι περιορισμένες. Η φιλιατρινή ομάδα θα εξαντλήσει πάντως τις όποιες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς απομένει ένας γύρος και η διαφορά από την κορυφή της Α’ τοπικής είναι 7 βαθμοί.

Για να μείνει όμως μέχρι το τέλος στο “κόλπο” θα πρέπει να παίρνει βαθμούς και εκτός έδρας, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στη Μεσσήνη. Οι “ερυθρόλευκοι” με 12 βαθμούς βρίσκονται 2 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Εράνη ισοβαθμεί με την Κορώνη στην 5η θέση.