Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2020 12:09

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια νίκη και μία ισοπαλία στην Ηλεία

Γράφτηκε από τον

 

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των μικτών ομάδων Μεσσηνίας στους χθεσινούς αγώνες που έδωσαν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Ηλείας στην Σπιάντζα, με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ηλείας, για την 4η αγωνιστική των πανελλήνιων πρωταθλημάτων Κ12 και Κ14.

Η Κ12 (φωτό) επικράτησε με 3-2, ενώ η Κ14 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στην Ηλεία για να δουν τους πιτσιρικάδες του νομού μας, βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ενωσης Βασίλης Σπηλιώτης, ο τεχνικός διευθυντής των μικτών ομάδων Αγγελος Σκαφιδάς, ο έφορος των μικτών Αγγελος Γεωργόπουλος, αλλά και ο Μεσσήνιος σκάουτερ του Ολυμπιακού και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Γεωργόπουλος.

Νίκη με ανατροπή για την Κ12

Η Κ12 με την εκτός έδρας νίκη της έφτασε τους 7 βαθμούς, προσπερνώντας την χθεσινή της αντίπαλο.

Οι μικροί μάλιστα του Στάθη Βανικιώτη ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και έφτασαν στη νίκη βάζοντας γκολ στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο πρώτο λεπτό προηγήθηκαν με τον Φιρελίδη, για να ισοφαρίσει η Μεσσηνία στο 11’ με τον Παπαδόπουλο. Ο Σεντεμέντες λίγο πριν το ημίχρονο (28’) έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 48’ η Ηλεία ισοφάρισε σε 2-2 και πάλι με τον Φιρελίδη.

Ομως η Κ12 της Μεσσηνίας έφτασε στη νίκη με τέρμα που πέτυχε ο Βαχλιώτης στο 55’, γράφοντας το τελικό 2-3.

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Ζωγόπουλος, Φερελίδης (56’ Κουμουκέλης), Κολοσκόπης, Γκότσης, Αναστασόπουλος, Γερασιμόπουλος, Κουρουβάνης, Γιαννακόπουλος, Τρφωνόπουλος.

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Π. Βαρελάς, Σέφα, Σεντεμέντες, Κουκοβίνος, Παπαδόπουλος (37’ Γιαμαρέλος), Σταθόπουλος, Σ. Βαρελάς (55’ Ιωαννίδης), Μωραγιάννης, Καλογερόπουλος (37’ Α. Βαχλιώτης).

Βαθμός στο τέλος για την Κ14

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ14 της Μεσσηνίας απέναντι στην Ηλεία, όμως δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό και μάλιστα λίγο έλλειψε να χάσει.

Αυτός ήταν ο δεύτερος βαθμός στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Στάθη Βανικιώτη.

Το πρώτο μέρος πέρασε δίχως κάποιο γκολ παρά την υπεροχή των φιλοξενούμενων.

Η Ηλεία άνοιξε το σκορ στο 63’ με τον Βασιλακόπουλο, όμως η Μεσσηνία ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (73’) με τον Φλαριώτη για το 1-1.

Τα παιχνίδια διαιτήτευσε ο Φωκάς, με βοηθούς τους Τραγούλια και Παπαδιονυσίου από την Αχαϊα.

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Σαφάρης, Καραντώνης (36’ Γεωργουλόπουλος) Μεμά, Παπαγεωργίου (47’ Κονδυλόπουλος), Καρακατσάνης, Σούλης, Κακιώνης (52’ Βασιλακόπουλος), Γιαννόπουλος, Μούτσα (57’ Νιπεργιάδης), Δρακόπουλος, Φωτόπουλος (67’ Κουτσογιαννόπουλος)

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καπράλος, Ελισσαίος, Β. Μπούνας, Μπούρας, Καραχούντρης, Τσάνε (60’ Παπαδόπουλος), Χόχωλης (60’ Θεοφιλόπουλος), Φλαριώτης, Κλεφτόγιαννης (42’ Π. Μπούνας), Σαούτης (67’ Καρελάς), Χριστόπουλος (42’ Κύρκος).