Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2020 13:49

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εφτά στα εφτά με Φωτόπουλο στον πάγκο

Γράφτηκε από τον

 

Η πιο φορμαρισμένη ίσως ομάδα στην Α’ τοπική είναι η Κυπαρισσία, μετρώντας μόνο νίκες το τελευταίο δίμηνο.

Ο ΑΟΚ από την μέρα που κάθισε στον πάγκο ο Ηλίας Φωτόπουλος ανεβαίνει συνεχώς στο βαθμολογικό πίνακα και με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Η διαφορά των 12 βαθμών που τον χώριζαν από την κορυφή στις 17 Νοεμβρίου έχουν γίνει έξι και η αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου επέστρεψε στα αποδυτήρια. Ο Ηλίας Φωτόπουλος φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

"Θα παλέψουμε για τον τίτλο, αλλά έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες"

“Εχουμε τις λιγότερες πιθανότητες έναντι των υπόλοιπων ομάδων, γιατί είμαστε 6 βαθμούς πίσω και δεν κυνηγάμε μόνο μία ομάδα. Οι τρεις πρώτες του βαθμολογικού πίνακα έχουν τον πρώτο λόγο. Θα το παλέψουμε όμως και στο τέλος θα δούμε τι θα βγει”, λέει στην “Ε” ο προπονητής της Κυπαρισσίας. Οσο για το αν περίμενε αυτό το σερί (νίκες με Σπερχογεία, Μάνη, Καλό Νερό, Τσικλητήρα Πύλου, Μεθώνη, Κορώνη, Ανδρούσα):

“Πάντα όταν πας σε μια ομάδα προσπαθείς για το καλύτερο. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος. Πίστευα όμως, ότι η ομάδα θα βελτιωνόταν και θα έπαιζε καλύτερα, γιατί έχει καλούς παίκτες”.

Η Κυπαρισσία παρουσιάζεται πλέον ενισχυμένη στο πρωτάθλημα, αφού έχει αποκτήσει πέντε παίκτες.

Ο λόγος για τους Νίκο Μπουρλάκη, Νίκο Χριστόπουλο, Λυμπέρη Διονυσόπουλο, Πέτρο Παππά και Θεόδωρο Μιχαηλίδη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει και άλλη μεταγραφή αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση. Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Τσαγκάρης και Τζανέτος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μιτρόφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έτσι ο ΑΟΚ θα αγωνιστεί πάνοπλος στο σαββατιάτικο ματς με τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τη νίκη ώστε να συνεχιστεί η αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ τοπικής.

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με πολλές ιδιαιτερότητες. Τοπικό ντέρμπι με ότι συνεπάγεται. Θα έχει φανατισμό και δύναμη. Ο Αγρας καίγεται για βαθμούς, και θα τα δώσει όλα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα”, το σχόλιο του Ηλία Φωτόπουλου.