Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 12:19

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Δικός του και ο Φάνης Κάνιστρας!

Γράφτηκε από τον

 

Μία ακόμα μεταγραφή από το... πάνω ράφι ολοκλήρωσε ο Πανθουριακός, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο στην Α’ τοπική και κατ’ επέκταση την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Η διοίκηση της Θουρίας έδωσε τα χέρια με τον Φάνη Κάνιστρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν με τον Πανθουριακό και μέχρι πρότινος ήταν στην Α.Ε. Μάνης με την οποία σκόραρε τέσσερις φορές στον πρώτο γύρο. Ο Κάνιστρας αναδείχθηκε πέρυσι πρωταθλητής με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Πάμισο, Αναγέννηση, Εθνικό Μελιγαλά και είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά.

Το ίδιο ισχύει και για τα προηγούμενα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανθουριακού, όπως ο Χρήστος Μίνγκας και ο Βαγγέλης Λαθύρης. Κινήσεις που δείχνουν πόσο πολύ θέλουν το πρωτάθλημα στη Θουρία.

Η μεταγραφική ενίσχυση μάλιστα δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς αναμένεται να γίνει μία ακόμα ηχηρή προσθήκη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πανθουριακός ετοιμάζεται για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον πρωτοπόρο και αήττητο στην Α’ τοπική Απόλλωνα Καλαμάτας. Με νίκη η ομάδα της Θουρίας αφενός θα “σπάσει” το εντυπωσιακό αήττητο του ιστορικού συλλόγου και αφετέρου θα τον πιάσει στην πρώτη θέση.