Κυριακή, 26 Ιανουάριος 2020 11:34

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Μονόδρομος το διπλό στο Γύθειο

Γράφτηκε από τον

Κόντρα στον Πανγυθεατικό ο Α.Ο. Διαβολιτσίου πανηγύρισε στις 13 Οκτωβρίου την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη Γ' εθνική και πήρε τα πάνω του βαθμολογικά και ψυχολογικά, καθώς είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις ήττες από Αστέρα Βλαχιώτη, Ναύπλιο και Ζάκυνθο.

Απέναντι στον ίδιο αντίπαλο καλείται σήμερα να τερματίσει ένα σερί που τον θέλει χωρίς τρίποντο από την 1η Δεκεμβρίου και το 3-1 με τη Θύελλα Πατρών και που έχει ως συνέπεια να υποχωρήσει στη ζώνη του υποβιβασμού στον 7ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Ο ΑΟΔ θα αντιμετωπίσει τον Πανγυθεατικό, αυτή τη φορά στο Γύθειο σήμερα Κυριακή στις 3 το μεσημέρι για την 17η αγωνιστική σ' ένα σημαντικό ματς για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, όντας 6 βαθμούς μακριά από την 8η θέση που ισοδυναμεί με σωτηρία.

Το Διαβολίτσι δεν έχει νίκη μέσα στο 2020 και θα πρέπει επιτέλους να παίρνει βαθμούς και μακριά από το γήπεδό του, αν θέλει να αγωνίζεται και του χρόνου στις εθνικές κατηγορίες. Ο Πανγυθεατικός δεν έχει άλλωστε και καμία δυνατή έδρα, μιας και σε 7 αγώνες μετρά μόνο δύο νίκες και πέντε ήττες. Συγκεκριμένα επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Πατρών και της Ερμιονίδας και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Πανηλειακό, τον Παναργειακό, με 2-3 από τη Βάρδα, με 0-3 από το Ναύπλιο και με 1-3 από το Διαγόρα Βραχνέικων.

Η Μεσσηνιακή ομάδα είναι υποχρεωμένη να φύγει με το τρίποντο από το Γύθειο ώστε να ανέβει πάνω από τη ζώνη, αν η Βάρδα δεν κερδίσει στη Ζάκυνθο.