Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 12:04

IΩΝΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Μία ακόμα ήττα με γκολ από τα... αποδυτήρια (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Την 11η ήττα της στα τελευταία 13 ματς γνώρισε χθες στη Νεάπολη η Καλαμάτα με 1-0 από τον Ιωνικό και πλέον είναι μόνη της στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

Η "Μαύρη Θύελλα" δέχτηκε γκολ μόλις στο 1ο λεπτό από τον Κρητικό και δεν μπόρεσε σ' ένα ακόμα παιχνίδι να αντιδράσει. Ετσι παραμένει χωρίς νίκη από το ματς του πρώτου γύρου με τον Ιωνικό στο Δημοτικό Στάδιο και οδεύει ολοταχώς για τη... Γ' εθνική. Αντίθετα ο Ιωνικός στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο, επέστρεψε μετά από 4 ματς στις επιτυχίες και ανέβηκε στη 2η θέση.

Ντεμπούτο επρόκειτο να κάνει χθες και ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά ο νέος προπονητής της Καλαμάτας είδε το ματς από την κερκίδα και χρέη προπονητή εκτέλεσαν οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος και Τάσος Χατζηαγγελής. Η Καλαμάτα σ' ένα ακόμα ΄παιχνίδι ήταν προβληματική στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Κουρεπίνη. Ετσι το γκολ του Κρητικού από τα... αποδυτήρια ήταν αρκετό για να γνωρίσει μία ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Μουστάκη. Στο 28' ο Μουστάκης σούταρε από καλή θέση και ο Τριποτσέρης έδιωξε την τελευταία στιγμή και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα. Στο 45' ο Κρητικός αστόχησε από καλή θέση. Στο 64' η προβολή του Φουρλάνου πέρασε άουτ, ενώ στο 70' ο Ιωάννου πρόλαβε και έκοψε τον Οσμάναγκιτς, που μπήκε στο παιχνίδι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μαζί με τον Πέεφ. Να σημειωθεί ότι στο βασικό σχήμα του Ιωνικού ήταν οι πρώην παίκτες της Καλαμάτας Βουκμίροβιτς και Κουιρουκίδης.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Βουκμίροβιτς (86′ Παπατζίκος), Βλαχομήτρος (64′ Μακρίδης), Κουιρουκίδης (75′ Πογοσιάν), Κρητικός

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης (81′ Καντούτσης), Χριστοφιλέας, Νάσερ (46′ Πέεφ), Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος (46′ Οσμάναγκιτς), Ηλιόπουλος, Ελ Ιντρίσι, Μπουσμπίμπα.