Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 13:04

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Ηττα με ανατροπή και αυτογκόλ στο 93'

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Ηττα με ανατροπή και αυτογκόλ στο 93'

Το πάθημα δεν έχει γίνει... μάθημα για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς για τρίτο σερί ματς δέχτηκε γκολ στο φινάλε και παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2020!

Ο ΑΟΔ ηττήθηκε χθες στο Γύθειο με 2-1 από τον Πανγυθεατικό, με αυτογκόλ του Μπαλόπουλου στο 93' και ενώ είχε προηγηθεί με πέναλτι του Πλαστουργού στο 44'.

Την περασμένη Κυριακή η Μεσσηνιακή ισοφαρίστηκε στο 87' από τη Ζάκυνθο και πριν από δύο εβδομάδες έχασε με γκολ στο 85' από το Ναύπλιο.

Κόντρα στο Ναύπλιο είχε ηττηθεί με γκολ στο 90' στο πρώτο γύρο και με τη Ζάκυνθο στο ματς του α' γύρου είχε δεχτεί το γκολ της ήττας στο 90', ενώ στη Βάρδα νικούσε μέχρι το 96', όπου έγινε το 2-2.

Εξι παιχνίδια, μαζί με το χθεσινό, που έχουν "πληγώσει" τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο οποίος παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού στον 7ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι βόλεψαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα και ο ΑΟΔ παραμένει στο -1 από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στον 7ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Στο Γύθειο το Διαβολίτσι στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Πλαστουργού στο 44'. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και αυτοί πέναλτι στο 55', αλλά ο Καλογερόπουλος νίκησε τον Μπαρόνε που ανέλαβε την εκτέλεση. Στο 65' όμως ο Ζιβάνοβιτς με σουτ εκτός περιοχής και αφού η μπάλα χτύπησε και στο κάθετο δοκάρι έκανε το 1-1.

Και το 93' έγινε η ολική ανατροπή. Ο αρχηγός Λάζαρος Μπουρελάκος έκανε τη σέντρα και ο Φώτης Μπαλόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του! Να σημειωθεί ότι στο 90' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κυριαζόπουλος.

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Μπαμπούνης, Μπουρελάκος, Μπάλας, Μιχελάκος, Γιαταγανάκης, Καρνιάτης, Παναγόπουλος, Ντιόγκο, Μπαρόνε, Ζιβάνοβιτς, Σαχσανίδης

A.O. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Kαλογερόπουλος, Σεντεμέντες, Μπαλόπουλος, Σταματελόπουλος (72' Εμέκα), Χότζα (60' Μουλιάτος), Πλαστουργός (65' Βιγιαφάνε), Γεωργιόπουλος, Γραμματικόπουλος (65' Αθανασόπουλος), Κυριαζόπουλος, Λιόλιος, Πιτσιλής.