Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 18:32

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Καθάρισε στο πρώτο 20λεπτο με Σαραντόπουλο, Μπορχάν

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Καθάρισε στο πρώτο 20λεπτο με Σαραντόπουλο, Μπορχάν

Με τέρματα που σημείωσε στο πρώτο 20λεπτο, ο Πάμισος κέρδισε χθες το απόγευμα στην Ανδρούσα την τοπική ομάδα με 2-0 και έπιασε τον Απόλλωνα στην κορυφή της Α’ τοπικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει τη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να βρει γρήγορα το δρόμο προς τα δίχτυα. Σε διάστημα 10 λεπτών πέτυχε δύο γκολ, που αποδείχθηκαν αρκετά ώστε να φύγει με τους τρεις πόντους από την Ανδρούσα. Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν σωστά στο παιχνίδι, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν και έτσι έφτασαν στην επικράτηση. Μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής, η ομάδα της Μεσσήνης ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση, την οποία μοιράζεται με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η Ανδρούσα, δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος της και μέσα στα πρώτα 20 λεπτά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι Νησιώτες με την τακτική τους, δεν επέτρεψαν στη γηπεδούχο ομάδα να φτάσει με απειλητικές διαθέσεις στην εστία του Ρ. Τόσκα.

Το σκορ άνοιξε στο 10ό λεπτό, ο Σαραντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ είχε προηγηθεί ωραίος συνδυασμός των Χαραλαμπόπουλου και Βλάχου και πάσα στο σκόρερ. Το τελικό 0-2 έγινε 10 λεπτά μετά όταν ο Μπορχάν με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Οικονομόπουλος, Τσαναλίας, Γ. Καλογερόπουλος, Δέδες (46’ Φαράντος), Παπαγεωργίου (80’ Θεοδωρακόπουλος), Θεοδοσόπουλος (70’ Κοντόπουλος), Ξυδιάς, Κοντομανωλόπουλος, Ιμεράσι, Χαρίτος

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σ. Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Μπορχάν, Σαραντόπουλος (88’ Αράπι), Ντίσα, Βλάχος (88’ Β. Καλογερόπουλος), Πολυχρόνης (60’ Τσούκλερης).