Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 19:05

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΕΡΑΝΗ 1-0: Σπουδαία νίκη με πέναλτι του Πατσιώτη

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΕΡΑΝΗ 1-0: Σπουδαία νίκη με πέναλτι του Πατσιώτη

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην Α’ τοπική, πέτυχε το Σάββατο ο Ολυμπιακός Ανάληψης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Εράνης στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Το παιχνίδι κρίθηκε με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Νίκου Πατσιώτη στο 30’, αφού από εκεί και μετά παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων το σκορ δεν άλλαξε.

Οι γηπεδούχοι, παρατάχθηκαν με απουσίες στο παιχνίδι, μιας και λόγω τραυματισμού έμειναν εκτός αποστολής οι Δημήτρης Μπούνας, Γιάννης Μαυροειδάκος και Βασίλης Δουρούμης.

Η Εράνη, διεκδίκησε βαθμό ή βαθμούς από την προχθεσινή αναμέτρηση, όμως οι παίκτες της παρά τις προσπάθειες τους και στα δύο ημίχρονα δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κατσίποδα. Η αποβολή του Φώτη Νικολακόπουλου στο 29’ ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Σκαφιδά, που ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, έκανε πιο δύσκολη την προσπάθεια της Φιλιατρινής ομάδας να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς από το παραπάνω ματς. Στον αγώνα δεν έδωσαν το παρών οι Μάριος Γριβοκωστόπουλος, Λυκούργος Ανδρώνης, ενώ μέσα στην εβδομάδα αποχώρησαν οι Σταύρος Τσουλάκος και Κώστας Ασημακόπουλος, τέσσερις παίκτες που θα προσέφεραν σημαντική βοήθεια αν μπορούσαν να αγωνιστούν.

Φάσεις - γκολ

Στο 20’ οι Βλαχόπουλος, Χαραλαμπόπουλος άλλαξαν την μπάλα και ο δεύτερος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30’ κάθετη μπαλιά του Αντωνίου στον Σκαφιδά, αυτός βγήκε τετ-α-τετ και πριν σουτάρει, βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Νικολακόπουλου με τον διαιτητή Πλακογιάννη να σφυρίζει πέναλτι. Ο Πατσιώτης το εκτέλεσε εύστοχα και έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0.

Στο 60’ ο Χρονόπουλος με πλασέ από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 68’ ο Βλαχόπουλος έφτασε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή “έκοψε” την μπάλα για τον Βελλή, αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 75’ ο Παπαβασιλόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Τσώνη, που έκανε το σουτ για να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ ο Αλεξανδρόπουλος. Στο 80’ ο Βλαχόπουλος έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και βλέποντας τον Κατσίποδα να βγαίνει από την εστία του έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85’ ο Γιαννόπουλος μετά από ατομική ενέργεια από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να αποκρούσει ο Αλεξανδρόπουλος. Στο 90’ σουτ του Κ. Αλεβίζου απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας της Εράνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Μωραγιάννης, Γιαννόπουλος, Κουκούτσης, Β. Αλεβίζος, Αντωνίου (38’ Χαρμπίλας), Τσώνης, Σκαφιδάς (88’ Κ. Αλεβίζος), Κρεμύδας, Παπαβασιλόπουλος, Πατσιώτης (79’ Βλαχάκης).

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Πέππας, Κώτσος, Χάρμπας, Χρονόπουλος (82’ Λαμπρόπουλος), Βέλλης, Βλαχόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (74’ Γιαννακόπουλος).

Πήρε τερματοφύλακα, πάει και για επιθετικό

Τη δεύτερη μεταγραφή του, τη χειμερινή περίοδο πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Ανάληψης, που μετά τον μεσοεπιθετικό Κώστα Αλεβίζο, προχώρησε στην απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα Αρη Νάστο, ο οποίο αγωνιζόταν στον Πλάτων (ομάδα της Αθήνας). Η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί, καθώς η διοίκηση έχει προχωρήσει τις επαφές της με έναν επιθετικό και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.