Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 20:04

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-2: Δεύτερο σερί διπλό με ανατροπή!

Γράφτηκε από τον

Διπλό παραμονής μπορεί να χαρακτηριστεί το χθεσινό για τον Τσικλητήρα Πύλου που επικράτησε με 2-1 του Καλού Νερού στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Οι Πυλιώτες πήραν το δεύτερο συνεχόμενο διπλό στο πρωτάθλημα (μετά το 3-1 στη Σπερχογεία πριν δύο εβδομάδες) και ανέβηκαν μετά από πολύ καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μάλιστα η νίκη αυτή ήρθε με ανατροπή, με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στο 89’ με τον Κώστα Μεμά!

Ετσι ο Τσικλητήρας έφτασε στους 13 βαθμούς το Καλό Νερό και υπερτερεί στην ισοβαθμία, μιας και είχε κερδίσει και το ματς του α’ γύρου.

Αντιθέτως η Τριφυλιακή ομάδα υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα και έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου πάντως είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι και έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Δοκάρι με Ντιόπ, γκολ με Πλακά

Στο 15’ η κεφαλιά του Αλμπάν δεν βρήκε για λίγο στόχο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ντιόπ με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ!

Στο 25’ νέα καλή στιγμή για το Καλό Νερό με τον Μπεγέτη να βγάζει τη σέντρα και τον Δεμπεγιώτη να κάνει το πλασέ που ήταν αδύναμο, με τον Νικολόπουλο να μπλοκάρει.

Το γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 28’ όταν ύστερα από σέντρα του Κυριακούλη, ο Πλάκας με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και απείλησαν με τους Μεμά και Μεμουσάι.

Το Καλό Νερό είχε μια καλή στιγμή στο 57’ με τον Δεμπεγιώτη να δίνει στον Μητρόπουλο που σούταρε και ο Νικολόπουλος απέκρουσε.

Ισοφάριση με φάουλ του Καρδάση από το κέντρο!

Στο 63’ είχαμε την ισοφάριση για την ομάδα της Πύλου, με τον Καρδάση να εκτελεί ένα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου (!) και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σταυρόπουλου που είχε βγει λίγο από την εστία του και δεν μπόρεσε να αντιδράσει (1-1)!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρεθούν και πάλι μπροστά στο σκορ, όμως στο 68’ το γυριστό σουτ του Μητρόπουλου απέκρουσε ο Νικολόπουλος.

Δύο λεπτά αργότερα οι άνθρωποι του Καλού Νερού διαμαρτυρήθηκαν για ένα σκληρό φάουλ από πίσω του Πανταζόπουλου στον Πλάκα, που θεώρησαν πως έπρεπε να τιμωρηθεί με απευθείας κόκκινη, με τον κ. Ρέκκα να δίνει κίτρινη στον μεσοαμυντικό του Τσικλητήρα.

Στο 89' το 1-2 με Μεμά

Η ομάδα του Γιάννη Σουρέλη να αμυντική τακτική και παιχνίδι αντεπιθέσεων έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 89’... Μετά από λάθος εκτίμηση του Αλμπάν, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Μεμουσάι να βγάζει τη σέντρα και τον Κ. Μεμά με κεφαλιά να γράφει το 1-2!

Το Καλό Νερό είχε ευκαιρία στο 92’ να πάρει τον βαθμό, όμως το σουτ του Λαχανά από κοντά, κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στο δεξί δοκάρι!

Το ματς σφύριξε ο Ρέκκας, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Τσοπανάκη.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Παναγούλιας, Μπεγέτης, Αλμπάν, Κυριακούλης (68’ Λαχανάς), Ντιόπ, Πλάκας (73’ λ. τρ. Κορακοβούνης), Δεμπεγιώτης, Μητρόπουλος (88’ Κορμπής).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νικολόπουλος, Πανταζόπουλος, Κλαρίδας, Γκέρι, Μαρκολέφας, Καρδάσης, Ζάτσα, Ράτσεβ, Μεμουσάι, Κ. Μεμά, Ράλλης.