Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2020 11:58

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χωρίς Αναστόπουλο η προπόνηση!

Γράφτηκε από τον

 

Μόνη στην τελευταία θέση της Football Leagie είναι η Καλαμάτα μετά τη νέα κυριακάτικη ήττα με 1-0 από τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Η "Μαύρη Θύελλα" συμπλήρωσε ένα γύρο χωρίς τρίποντο, καθώς τελευταία ομάδα που κέρδισε ήταν ο Ιωνικός στις 19 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο. Εκτοτε μετρά 11 ήττες και δύο ισοπαλίες και με μαθηματική ακρίβεια οδεύει στη Γ' εθνική. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, που συνήθως επιδρά θετικά στη ψυχολογία των παικτών, δεν έφερε το θετικό αποτέλεσμα στο προχθεσινό ματς. Ο Νίκος Αναστόπουλος πάντως δεν καθόταν στον πάγκο, αλλά παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα. Κάτι που προκαλεί ερωτηματικά,ενώ ο 62χρονος προπονητής δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και έμεινε στην Αθήνα.

Ετσι η χθεσινή προπόνηση στα Παλιάμπελα έγινε υπό τις οδηγίες του νέου γυμναστή Κώστα Λιούγκου. Σήμερα υπάρχει ρεπό και ο "Αλενατόρε" αναμένεται την Τετάρτη στην Καλαμάτα. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Αναστόπουλος ήρθε την Παρασκευή στην πόλη λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε και η Καλαμάτα επί της ουσίας προετοιμάστηκε χωρίς προπονητή για το κρίσιμο ματς με τον Ιωνικό. Στη Νεάπολη χρέη προπονητή εκτέλεσαν οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος και Τάσος Χατζηαγγελής και μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν οι... εκπλήξεις στο κρίσιμο ματς με το Διαγόρα.

Ενα παιχνίδι "τελικός" για την Καλαμάτα, καθώς αν δεν κερδίσει ούτε την Κυριακή, θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού.