Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2020 13:42

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: "Στο χέρι μας η παραμονή", λέει ο Κ. Παλαμάρας παρά την ήττα στο Γύθειο

Γράφτηκε από τον

 

Η "πληγή" με τα γκολ στα τελευταία λεπτά δεν λέει να... κλείσει για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο οποίος για τρίτη σερί αγωνιστική είδε την εστία του να παραβιάζεται στο φινάλε.

Στο Ναύπλιο δέχτηκε στο 85' το γκολ της ήττας, με τη Ζάκυνθο στο 87' το γκολ της ισοφάρισης και προχθές στο Γύθειο έχασε με αυτογκόλ στο 93' από τον Πανγυθεατικό, σ' ένα ματς μάλιστα που προηγήθηκε στο σκορ.

Αν προσθέσουμε και τους αγώνες στον πρώτο γύρο, είναι έξι τα παιχνίδια που η Μεσσηνιακή ομάδα έχασε τους βαθμούς λίγο πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Κάτι που έχει ως συνέπεια να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στον 7ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Ο ΑΟΔ έχει να κερδίσει από την 1η Δεκεμβρίου και το 3-1 με τη Θύελλα Πατρών, αλλά το θετικό είναι ότι βρίσκεται μόλις στο -1 από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή.

"Η ομάδα περνά μια δοκιμασία, αλλά μέσα από αυτήν πρέπει να βγούμε δυνατοί. Σαν ποδοσφαιριστής τόσο στον Πανιώνιο, όσο και στην Καλαμάτα, είχα βρεθεί σε ανάλογη θέση με αρκετές αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά στη συνέχεια ανατρέψαμε την κατάσταση", λέει στην "Ε" ο Κώστας Παλαμάρας για το σερί των έξι αγωνιστικών χωρίς τρίποντο. Ο προπονητής του Α.Ο. Διαβολιτσίου εκτιμά ότι η ομάδα μπορεί να σώσει την παρτίδα.

"Εχουμε ακόμα εννέα αγώνες και είναι στο χέρι μας η παραμονή. Πρέπει αρχικά να πάρουμε τα πέντε ματς στην έδρα μας και ότι μπορέσουμε εκτός. Χρειάζεται ηρεμία, ομόνοια και πίστη".

Οσο για την ήττα στο Γύθειο, ο Κ. Παλαμάρας σημείωσε ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν από τον πλαστικό τάπητα και δεν είχαν την ίδια απόδοση, όπως με το Ναύπλιο, αλλά είχαν ευκαιρίες και στο 0-1 και στο 1-1 να σκοράρουν και να ¨κλειδώσουν" τους τρεις βαθμούς.

Αύριο η ρεβάνς με Νέο Αρι

Επόμενος αντίπαλος στο πρωτάθλημα για το Διαβολίτσι είναι ο Παναργειακός, την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο "Καπετάν Βασίλης". Πριν από αυτό το ματς υπάρχει αύριο ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας με το Νέο Αρι. Ρεβάνς που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, μετά τη νίκη του ΑΟΔ με 6-0 στον πρώτο αγώνα. Γι' αυτό και η τεχνική ηγεσία θα ξεκουράσει παίκτες. Οι Σταματελόπουλος και Πλαστουργός αποχώρησαν άλλωστε τραυματίες από την αναμέτρηση με τον Πανγυθεατικό και δύσκολα θα αγωνιστούν.

Εκτός είναι σίγουρα ο Κυριαζόπουλος που αποβλήθηκε. Να σημειωθεί ότι με τον Παναργειακό δεν θα παίξει ο Σεντεμέντες, που συμπλήρωσε κάρτες.