Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2020 18:10

Θύρα 7: «Αν τολμήσετε να καλύψετε το σκάνδαλο θα αναγκαστείτε να φύγετε από την Ελλάδα»

Γράφτηκε από τον
Θύρα 7: «Αν τολμήσετε να καλύψετε το σκάνδαλο θα αναγκαστείτε να φύγετε από την Ελλάδα»

Τη δική τους απάντηση δίνουν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού, μετά την είδηση ότι θα αλλάξει ο νόμος και δεν θα πέσουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αποκάλυψε πως η κυβέρνηση θα προβεί άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση που θα καταργεί εξοντωτικές ποινές για θέματα όπως αυτό της ΕΕΑ με υποβιβασμό ομάδων. Ετσι, αυτό σημαίνει ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη δεν θα πέσουν!

Αυτό, προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Δε φανταζόμαστε η μάλλον δε θέλουμε να φανταστούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποκύψει στους εκβιασμούς.

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι της κυβέρνησης! Προσεξτε καλά και ακούστε καλά:
Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και μην εκβίαζεστε με τις γελοιότητες των «λουλουδιών της απόσχισης» που λένε κάποιοι εντολοδόχοι του ολιγάρχη.
Αν ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κάνετε παρέμβαση για να καλύψετε το σκάνδαλο και να μην πληρώσουν οι ένοχοι δεν θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο όπως απειλούν αυτοί, αλλά κι εσείς και η κυβέρνηση σας θα αναγκαστείτε να φύγετε απο την Ελλάδα. Δεν θα υπάρχει μέτρο γης για κανέναν σας εδώ.
Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στη χώρα απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Και δεν θα δεχτούμε τίποτα άλλο. Μετρήστε καλά τις επόμενες κινήσεις αλλιώς θα έχετε να κάνετε με ένα τσουνάμι που όμοιο του δεν θα έχετε ξαναδεί...

Πηγή: gazzetta.gr