Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2020 14:52

Στο Διαβολίτσι ο Γκελγκέρια!

Γράφτηκε από τον

 

Με τα χρώματα του Α.Ο. Διαβολιτσίου θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ελβις Γκελγκέρια.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη "Μαύρη Θύελλα", προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, μιας και δεν είχε πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ηρακλή Καλαμάτας, στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ 17 της ΑΕΚ, επέστρεψε στον Ηρακλή και ακολούθησε ο Απόλλωνας Καλαμάτας, απ' όπου έκανε το άλμα για την Καλαμάτα. Μετά από 1,5 χρόνο στη μεγάλη ομάδα του νομού θα συνεχίσει στο Διαβολίτσι και το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και αναμένεται να βοηθήσει τη μεσσηνιακή ομάδα, προκειμένου να πετύχει το στόχο της παραμονής στη Γ’ εθνική. Ο Γκελγκέρια αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά χειμερινό απόκτημα για τον ΑΟΔ. Είχαν προηγηθεί οι Πλαστουργός, Εμέκα και Ηλιόπουλος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει σήμερα μία ακόμα μεταγραφή, που θα αφορά τερματοφύλακα.

Στον αντίποδα παραχωρήθηκε δανεικός στον Εθνικό ο Τσουκαλάς και αποχώρησαν οι Τζαλάκου και Κωνσταντακόπουλος.

Επιστροφή στις νίκες με Παναργειακό

Αγωνιστικά, το Διαβολίτσι σφράγισε προχθές όπως αναμενόταν το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, νικώντας και στο δεύτερο ημιτελικό το Νέο Αρι εκτός έδρας με 4-0. Στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει με 6-0 και έτσι με συνολικό σκορ 10-0 προκρίθηκε πανηγυρικά και άνετα για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό. Τελευταίο εμπόδιο η Μεθώνη, που θα διεκδικήσει ξανά μετά από 21 χρόνια το τρόπαιο.

Ο τελικός, ωστόσο, θα γίνει το Μάρτιο και το μυαλό όλων στο Διαβολίτσι είναι στη μάχη του πρωταθλήματος και το κρίσιμο ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον Παναργειακό. Ο ΑΟΔ θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Η μοναδική απουσία για την τεχνική ηγεσία είναι ο τιμωρημένος Σεντεμέντες.