Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 15:21

Πρώτη φορά στον τελικό το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Πρώτη φορά στον τελικό το Διαβολίτσι

 

Με σκόρερ τους Αθανασόπουλο (2), Χότζα και Σεντεμέντε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου επικράτησε για δεύτερη φορά του Νέου Αρι, αυτή τη φορά με 4-0 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μεθώνη.

Ο ΑΟΔ είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο από το πρώτο παιχνίδι στο “Καπετάν Βασίλης”, όπου νίκησε με το ευρύ 6-0 και η χθεσινή ρεβάνς στον Αρι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Τις δύο ομάδες άλλωστε χωρίζουν δύο κατηγορίες. Γι’ αυτό τόσο ο ΑΟΔ, όσο και ο Νέος Αρις αγωνίστηκαν με αλλαγές στην 11άδα, έχοντας το μυαλό στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν σε Γ’ εθνική και Α1 τοπική, αντίστοιχα. Στα αξιοσημείωτα ότι και τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με τους γηπεδούχους να μένουν από δυνάμεις.
Ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά στο 70’ έκανε το 0-1 Στο 72’ ο Νέος Αρις έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ο Θεοδωρόπουλος και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Στο 74’ ο Χότζα με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων και στο 78’ ο Αθανασόπουλος με τον ίδιο τρόπο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σεντεμέντες με σουτ έξω από την περιοχή στο ‘90.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Μπουρίκας με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Αράπη.
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Γιαννούλης, Κιοφύρης Τσιριγώτης, Τάσσης, Κυριακούλης, Σκαλιώτης (70’ Σταυριανέας), Θεοδωρόπουλος, Τσίκληρας (46’ Βουρλάκος), Κυριόπουλος, Καραβατάς (55’ Μπουτεράκος), Τσιλίκος (65’ Σπηλιώτης).
A.O. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ηλιόπουλος, Σεντεμέντες, Εμέκα, Χότζα, Καλογερόπουλος, Τζανετέας, Βιγιαφάνε (55’ Γραμματικόπουλος), Αθανασόπουλος, Σουλαντίκας (65’ Μπαλόπουλος), Πλαστουργός (55’ Σταματελόπουλος), Μουλιάτος (65’ Λιόλιος).