Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2020 17:37

ΠΑΜΙΣΟΣ: Μεταγραφικό φινάλε με Θώδη και Δημητρακόπουλο

Γράφτηκε από τον

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Παμίσου.

Οι νησιώτες απέκτησαν τον αριστερό μπακ χαφ Βασίλη Θώδη (φωτό) που αγωνιζόταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας, ως δανεικός από τον Παναιτωλικό. Η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Ο Γ.Π.Σ. Πάμισος ανακοινώνει την απόκτηση του Θώδη Βασίλη. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού και αγωνιζόταν ως βασικός στην Κ20 του Παναιτωλικού από όπου και είχε δοθεί ως δανεικός στον Τηλυκράτη Λευκάδος, ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας που αγωνίζεται στον Δ’ Όμιλο μέχρι και σήμερα. Ο 19χρόνος αριστεροπόδαρος πολυσύνθετος παίχτης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς του γηπέδου. Με το Θώδη ενισχύεται κι άλλο η ομάδα μας. Είναι ένας παίχτης που θα μας βοηθήσει στην πορεία μας προς το πρωτάθλημα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!". Επίσης αποκτήθηκε και ο Σταύρος Δημητρακόπουλος από την Ακαδημία Πάμισος. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αριστερό μπακ χαφ και κεντρικός αμυντικός και θα αποτελέσει μια ακόμη λύση στα χέρια του προπονητή Γιώργου Καλόμαλου.

Κόβει πίτα

Τέλος, την πίτα του θα κόψει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου ο Πάμισος στο "Ideal cafe" στο πάρκο Μεσσήνης, στις 7 το απόγευμα.