Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 14:09

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-1: Νίκη - ανατροπή με Αθανασόπουλο!

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-1: Νίκη - ανατροπή με Αθανασόπουλο!

 

Πολύτιμη νίκη με 2-1 επί του Παναργειακού σημείωσε χθες το Διαβολίτσι και διατήρησε τις πολλές ελπίδες που έχει για παραμονή στη Γ’ εθνική.

Μια νίκη βάλσαμο για την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα που είχε να... πανηγυρίσει τρίποντο δύο μήνες, μετρώντας αυτό το διάστημα 4 ισοπαλίες και 2 ήττες!

Νίκη μετά από δύο μήνες!

Το σημαντικό μάλιστα για τον ΑΟΔ ήταν πως έφτασε στη νίκη με ανατροπή και μάλιστα με το δεύτερο γκολ να επιτυγχάνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο! Ηταν η πρώτη φορά που το Διαβολίτσι παίρνει νίκη τη φετινή σεζόν με γκολ στα τελευταία λεπτά, ενώ αντιθέτως έχει χάσει πολλούς βαθμούς δεχόμενο γκολ μετά το 80’.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Μεσσηνιακής ομάδας ήταν ο Βασίλης Αθανασόπουλος που πήρε χθες φανέλα βασικού και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, το πρώτο στο 64’ με χτύπημα πέναλτι και το δεύτερο στο 83’ με κεφαλιά.

Ετσι οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 23 βαθμούς και είναι στο -1 από την 8η θέση (βρίσκεται ο ΠΑΟ Βάρδας) που ισοδυναμεί με παραμονή.

Ο Παναργειακός από την άλλη πάλεψε το παιχνίδι και έβαλε δύσκολα στο Διαβολίτσι, όπως είχε κάνει και πριν μια εβδομάδα στην Πάτρα όταν είχε νικήσει τη Θύελλα.

Ευκαιρίες ο ΑΟΔ, γκολ

ο Παναργειακός στο 35’

Μόλις στο 1’ το σουτ του Χότζα έφυγε σύριζα άουτ, ενώ στο 7’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Τσίρου.

Στο 15’ ύστερα από κόρνερ του Βιγιαφάνε, ο Μπαλόπουλος έκανε την προβολή με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν τη γραμμή.

Πέντε λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ Πλατής απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Πιτσιλή.

Η ομάδα του Αργος αιφνιδίασε το Διαβολίτσι στο 35’ με τον Παιδάκη να πιάνει ένα σουτ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0-1.

Στο 42’ το σουτ του Κυριαζόπουλου απομάκρυνε σε κόρνερ ο Πλατής.

Δοκάρι με Γραμματικόπουλο

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά για να φτάσουν στην ανατροπή και πίεσαν την εστία του Παναργειακού, με τους Γραμματικόπουλο και Γκελγκέρια (έκανε ντεμπούτο) να μπαίνουν αλλαγή στο ματς.

Στο 60’ το χτύπημα φάουλ του Γραμματικόπουλου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον ΑΟΔ να στέκεται άτυχος, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Κυριαζόπουλου ήταν άστοχο.

Το 1-1 με πέναλτι ο Αθανασόπουλος

Στο 65’ ο Γραμματικόπουλος κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Διαμαντή και ο κ. Μυριούνης έδωσε το πέναλτι, με τους ανθρώπους του ΑΟΔ να διαμαρτύρονται πως έπρεπε να δει κίτρινη ο αμυντικός του Παναργειακού που θα ήταν η δεύτερη.

Ο Αθανασόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 70’ η ομάδα του Αργος έμεινε με 10 παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη που είδε ο Τσίρος.

Λύτρωση στο 83’!

Η πίεση του Διαβολιτσίου απέφερε καρπούς στο 83’ όταν ο Λιόλιος έβγαλε τη σέντρα και ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 2-1, λυτρώνοντας την ομάδα του!

Στο 92’ αποβλήθηκε ο Σ. Κυριακόπουλος με τον Παναργειακό να μένει με 9 παίκτες, ενώ στο 96’ τη δεύτερη κίτρινη είδε και ο Κυριαζόπουλος για το Διαβολίτσι.

Διαιτητής ήταν ο Μυριούνης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Τσούκα και Σταματόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δ. Καλογερόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος (50’ Γραμματικόπουλος), Εμέκα, Μπαλόπουλος, Λιόλιος, Κυριαζόπουλος, Πιτσιλής (65’ Σταματελόπουλος), Αθανασόπουλος (85’ Τζανετέας), Βιγιαφάνε, Γεωργιόπουλος, Χότζα (46’ Γκελγκέρια).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Πλατής, Α. Κυριακόπουλος (88’ Σιώτος), Σ. Κυριακόπουλος, Φλεβάρης, Διαμαντής, Μανδύλης, Καζολιάς, Θεοδωρακόπουλος (46’ Τζας), Τσίρος, Παιδάκης, Πλάτσος.