Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 18:17

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 5-0: Σπουδαία εμφάνιση και εύκολη νίκη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 5-0: Σπουδαία εμφάνιση και εύκολη νίκη (φωτό)

 

Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο ο Πανθουριακός που επιβλήθηκε με 5-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης στο “Σταύρος Παπαδόπουλος” και παρέμεινε κοντά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Η ομάδα της Θουρίας δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και έφτασε άνετα στην επικράτηση, ενώ θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ, αν οι παίκτες της ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και σε άλλες φάσεις που δημιούργησαν πέρα από αυτές όπου σημείωσαν τα 5 γκολ.

Αυτή ήταν η πιο μεγάλη σε σκορ νίκη για τον Πανθουριακό στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Τρίψας σημείωσε δύο γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων, ενώ 4 παίκτες έβαλαν τα 5 τέρματα. Σκόρερ χρίστηκαν οι Σπυρόπουλος και Παπαγεωργίου, οι οποίοι μπήκαν ως αλλαγή στον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είχε δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο στην Α’ τοπική, έκανε την προσπάθεια της, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Τα γκολ

Στο 3’ ο Κουκούτσης προσπάθησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή σε κόρνερ του Μίνγκα, όμως κτύπησε στο χέρι του και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε το πέναλτι. Ο Τρίψας ευστόχησε από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 46’ ωραία γύρισμα του Κάνιστρα μέσα στην περιοχή, ο Κρεμύδας που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, γλίστρησε στην προσπάθεια του να τη διώξει, με αποτέλεσμα να φτάσει στον αφύλακτο Τρίψα και αυτός με σουτ σε κενή εστία “έγραψε” το 2-0. Στο 63’ ο Λαθύρης με ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 3-0. Στο 68’ ο Κάνιστρα έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει ο Κατσίποδας με τα χέρια σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο ο Μίνγκας και ο Παπαγεωργίου, στην πρώτη επαφή με την μπάλα, με γυριστή κεφαλικά πέτυχε το 4-0 και το πανηγύρισε έξαλλα. Στο 85’ ο Λαθύρης έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Σπυρόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 5-0.

Καλές στιγμές

Στο 37’ ο Μίνγκας με ωραία κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Παπαθεοδώρου, αυτός ο οποίος βγήκε φάτσα με τον Κατσίποδα έκανε το πλασέ για να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο έμπειρος τερματοφύλακας. Στο 44’ ο Λαθύρης έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 55’ ο Λαθύρης έκανε το δυνατό σουτ και ο Κατσίποδας που εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 73’ ο Τρίψας έκανε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει ο Κατσίποδας. Στο 82’ σέντρα του Μίγκα για τον Λαθύρη, αυτός έκανε την κεφαλιά και απέκρουσε σε κόρνερ ο Κατσίποδας. Ενα λεπτό μετά ο Μίνγκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Κάνιστρας που ήταν αφύλακτος στη μικρή περιοχή έκανε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 84’ ο Λαθύρης με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης που είχε βοηθούς διαιτητές τον Γαϊτάνη και την Στ. Τσαούση.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Μαράντος (65’ Δημητρίου), Παπαγιαννόπουλος, Δημητρακόπουλος (67’ Παπαγεωργίου), Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Λαθύρης, Τρίψας, Κάνιστρας (83’ Κανελλόπουλος), Μίνγκας, Παπαθεοδώρου (65’ Σπυρόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Μωραγιάννης (31’ Μαυροειδάκος), Γιαννόπουλος (56’ Πατσιώτης), Κουκούτσης, Δουρούμης, Κρεμύδας (67’ Κ. Αλεβίζος), Τσώνης, Β. Αλεβίζος, Μπούνας, Παπαβασιλόπουλος (74’ Θεοδωρακόπουλος), Χαρμπίλας.