Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 18:40

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-1: Συνέχισε το νικηφόρο σερί

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-1: Συνέχισε το νικηφόρο σερί

 

Την προσπάθεια για αναρρίχηση της στην κορυφή συνέχισε η Κυπαρισσία, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισε στην έδρα της τον Εθνικό Μελιγαλά με 3-1.

Η ομάδα της Κυπαρισσίας σημείωσε την 9η σερί νίκη της και έκανε άλλο ένα βήμα για να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις και να μπει γερά στην διεκδίκηση του τίτλου. Πήρε προβάδισμα με 2-0 στο α’ ημίχρονο και παρότι στις αρχές της επανάληψης η ομάδα του Μελιγαλά μείωσε σε 2-1 διατήρησε το προβάδισμα και στα τελευταία λεπτά του ματς με ακόμη ένα γκολ εδραίωσε τη επικράτηση της.

Ο Εθνικός αγωνίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, κάτι που έκανε πιο δύσκολη την προσπάθεια του. Στις αρχές του β’ μέρους κατάφερε να σκοράρει, όμως το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για να φύγει από την Κυπαρισσία με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Με γκολ συνδύασε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Εθνικού ο νεοαποκτηθείς Σωκράτης Τσουκαλάς, ο οποίος μείωσε προσωρινά σε 2-1.

Τα γκολ

Στο 6’ ο Μπουρλάκης με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 1-0. Στο 30’ ο Διονυσόπουλος με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 48’ ο Τσουκαλάς με σουτ μείωσε σε 2-1. Στο 80’ ο Π. Μπουτσικάκης με σουτ πέτυχε το 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σκόρδος που είχε βοηθούς διαιτητές τους Τσουλάκο, Τσίρμπα.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Ανδρουτσής, Ζαφείρης (57’ Χριστόπουλος), Μιτρόφ (84’ Κοσμόπουλος), Π. Μπουτσικάκης, Καμαρινός, Μιχαηλίδης, Γεωργιόπουλος (68’ Κόλλιας), Διονυσόπουλος (60’ Μπάρκας), Μπουρλάκης, Κωνσταντόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Φέστας, Καλύβας, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι (46’ Ντεμίρι), Σαραντόπουλος (73’ Μουρούσιας), Καρατζούλιας, Κουρούπης, Λάγιος (81’ Λυμπερόπουλος), Τσουκαλάς (81’ Διακουμάκος).