Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 19:38

ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-0: Με σκόρερ τον Πουλάκο

Γράφτηκε από τον

 

Mε σκόρερ τον Κυριάκο Πουλάκο, η Μεθώνη κέρδισε χθες το απόγευμα στην έδρα της το Καλό Νερό με 2-0.

Οι νικητές είχαν δύο θέματα να διαχειριστούν στο χθεσινό παιχνίδι, το ένα ήταν η κούραση, καθώς μεσοβδόμαδα έπαιξαν για το κύπελλο με τον Εθνικό στο Μελιγαλά και το άλλο ήταν ο αντίπαλος τους.

Το πρώτο γκολ του Πουλάκου, αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς, αφού βοήθησε ώστε να διαχειριστούν καλύτερα το παιχνίδι έχοντας το προβάδισμα στο σκορ. Δέχτηκαν πίεση από την φιλοξενούμενη ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και ήθελε βαθμούς ή βαθμούς για να συνεχίσει την προσπάθεια για παραμονή. Ομως ανταποκρίθηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν, αφού κράτησαν ανέπαφη της εστία τους και προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή του Μίντζηρα τους επιθετικούς του Καλού Νερού.

Οι φιλοξενούμενοι που πλέον παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να φύγουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Μεθώνης. Είχαν φάσεις στη διάρκεια του 90λεπτου, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Μάλιστα στην εκπνοή του αγώνα, ο Πουλάκος κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά και έτσι στο χρόνο που απέμενε μέχρι το τελικό σφύριγμα από το διαιτητή Ηλία Τσουλάκο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Σίγουρα με τις εμφάνιση και τις ευκαιρίες που είχαν, το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί και πλέον θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Πέρα από την ήττα αποχώρησε στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο Ανδρεόπουλος καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο και όλοι στην ομάδα, ελπίζουν να μην είναι σοβαρό το πρόβλημα του.

Φάσεις - γκολ

Στο 11’ σουτ του Μπεγέτη εξ επαφής απέκρουσε ο Μίντζηρας. Στο 15’ σουτ του Πουλάκου απέκρουσε ο Σταυρόπουλος και στην επαναφορά, πάλι ο Πουλάκος σούταρε για να προβεί σε νέα απόκρουση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 30’ σε αντεπίθεση του Καλού Νερού ο Δεμπεγιώτης με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33’ πάλι ο Δεμπεγιώτης μετά από εκτέλεση πλαγίου από τον Μπεγέτη, η μπάλα έσκασε στην περιοχή και ο Δεμπεγιώτης δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στα δίχτυα.Στο 36’ ο Πουλάκος με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0. Στο 50’ από εξ επαφής κεφαλιά του Πλάκα η μπάλα έφυγε άουτ διπλά από το κάθετο δοκάρι. Στο 58’ ο Μητρόπουλος έκανε τη σέντρα και πριν ο Πλάκας γίνει απειλητικός για την εστία του Μίντζηρα πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 80’ μετά από κάθετη μπαλιά ο Μητρόπουλος βγήκε τετ-α-τετ και ενώ ετοιμαζόταν να σουτάρει για γκολ πρόλαβε ο Μίντζηρας και απομάκρυνε την μπάλα. Στο 90’ ο Πουλάκος βγήκε μόνος απέναντι στον Σταυρόπουλο και με πλασέ σημείωσε το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα και Σταυρόπουλο.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος, Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας (29’ Παυλόγιαννης), Σαμπάνι, Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πεΐδης, Σούλα, Παπαδημητρίου.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Βλάμης, Λαμπρόπουλος, Κορμπής, Αλμπάν (84’ Λαχανάς), Πλάκας, Παναγούλιας, Μπεγέτης, Δεμπεγιώτης (72’ Κυριακούλης), Ανδρεόπουλος (49’ λ.τρ. Μητρόπουλος).