Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 19:58

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-1: Ισοπαλία με δύο πέναλτι

Γράφτηκε από τον

 

Στα πέναλτι κρίθηκε η αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ανδρούσας, εκεί όπου η τοπική ομάδα και η Σπερχογεία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και την Σπερχογεία μέσα σε αυτή και συγκεκριμένα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ετσι διεκδίκησαν το τρίποντο από το ξεκίνημα του αγώνα με την Σπερχογεία να παίρνει το προβάδισμα με ένα πέναλτι το οποία αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι, κάνοντας λόγω για λάθος απόφαση από τον διαιτητή Μάριο Καρβούνη.

Πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν δημιούργησαν μιας και κοιτούσαν πρώτα να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και μετά τις θα καταφέρουν στην επίθεση.

Φάσεις – γκολ

Στο 40’ σε επαφή του Καραχάλιου με τον Μπαχράμη, ο διαιτητής Καρβούνης σφύριξε πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα υποστήριξαν ότι ο Μπαχράμης πρόλαβε με το πόδι (μυτάκι) και έδιωξε την μπάλα πλάγια και δεν έπρεπε να υποδειχθεί πέναλτι. Ο Πετράκος το εκτέλεσε εύστοχα και έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σπερχογεία Στο 45’ ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε πλάγιο από μακριά στέλνοντας την μπάλα στο β’ δοκάρι, εκεί όπου κινήθηκε ο Φαράντος, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Καλλιντέρη. Στο 70’ μετά από ατομική προσπάθεια ο Καραχάλιος βγήκε μόνος απέναντι στον Μπαχράμη, όμως δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και ο τερματοφύλακας της Ανδρούσας κατάφερε να αποκρούσει. Στο 73’ ο Οικονομόπουλος έκανε το διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία, εκεί που έπεσε ο Μπαχράμης απέκρουσε αρχικά, η μπάλα στη συνέχεια βρήκε στην στην έξω πλευρά της κάθετης δοκού και έφυγε κόρνερ. Στο 86’ σε διεκδίκηση της μπάλα από Θεοδοσόπουλο και Μπάλλα, ο τελευταίος άθελα του βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο Καρβούνης υπέδειξε την παράβαση. Ο Θεοδοσόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Ξυδιάς (70’ Οικονομόπουλος), Χαρίτος, Τσαναλίας, Φαράντος (46’ Πετσόπουλος), Ιμεράσι, Παπαγεωργίου, Παυλάκος, Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Κοντομανωλόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Κοστρίβας, Κάϊας, Πετράκος, Σαούτης, Μούσα, Κοτσιλιέρης, Μπάλλας, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος (80’ Καρούσος), Αντωνίου (75’ Δασκαλάκης).