Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2020 14:12

Η Κ17 της Καλαμάτας 3-1 τον Ιάλυσο Ρόδου

Γράφτηκε από τον

 

Πραγματοποιώντας μια ακόμη καλή εμφάνιση, η ομάδα Κ17 της Καλαμάτας νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Ιάλυσου Ρόδου με 3-1 στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, σε εξ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος Football League K17.

Στο 8’ η Καλαμάτα είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Ακριστινέι.

Το σκορ άνοιξε στο 40’ όταν ο Παυλής εκτέλεσε πλάγιο στον Δικαιουλάκο που του επέτρεψε τη μπάλα, ο Παλύης έκανε τη σέντρα αλλά η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα, χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Καλή στιγμή είχε η Καλαμάτα στο 45’ με τον Ψυχογιάννη να σουτάρει ελάχιστα άουτ.

Στο 53’ έγινε το 2-0 όταν ο Ρ. Κανανάι με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έφερε τη μπάλα στην περιοχή, πέρασε από όλους αφού αδράνησε η άμυνα και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ρουμελιώτης είχε μια καλή ευκαιρία για την Καλαμάτα στο 56’ ενώ ο Κουμπαρούλης απέτρεψε το 2-1 με ωραία επέμβαση στο 59’.

Στο 67’ ο Ρουμελιώτης εκτέλεσε φάουλ, ο Παναγιωτόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά απόκρουσε ο Σκαρπέτης.

Στο 79’ μετά από σέντρα του Ρ. Κανανάι, ο Ρουμελιώτης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ πέτυχε το 3-0

Στο 82’ μείωσε σε 3-1 ο Ιάλυσος με σκόρερ τον Αναγνώστου, με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο Καυκάς και βοηθοί οι Καρβούνης και Μπουρίκας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μυστριώτης και Κεμάλ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κουμπαρούλης, Ψυχογιάννης, Παυλής, Σκοπέτος, Μυστριώτης, Παναγιωτόπουλος, Σερπάνος, Ακριστινέι (87’ Κλ. Κανανάι), Ρουμελιώτης (85’ λ.τ. Μουζάκης) Ρ. Κανανάι, Δικαιουλάκος (76’ Δρούγας).

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Σκαρπέτης, Πετράς, Σαράντης, Κοιλασίν Κεμάλ, Μαντίκος (50’ Κωνσταντινίδης), Ουγιάνικ, Λιάμης, Μουράτι (68’ Σαββάκης), Αναγνώστου, Αρίφι (73’ Σκούλουκας), Καρδούλιας (50’ Λεωνίδου).