Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2020 15:13

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής”, λέει ο Παλαμάρας για τη νίκη – ανατροπή με Παναργειακό

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη νίκη μέσα στο 2020 και έκτη στη σεζόν πανηγύρισε την Κυριακή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και μάλιστα με ανατροπή, με σκορ 2-1 επί του Παναργειακού.

Ο ΑΟΔ, που είχε χάσει βαθμούς για τρεις σερί αγωνιστικές στο φινάλε, αυτή τη φορά χαμογέλασε λίγο πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Με κεφαλιά του Αθανασόπουλου στο 83’ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που τον ήθελε χωρίς νίκη από την 1η Δεκεμβρίου. Ο ίδιος παίκτης είχε ισοφαρίσει με πέναλτι στο 65’ το γκολ του Παιδάκη στο 35’ Με αυτό το τρίποντο έφθασε τους 23 βαθμούς και απέχει ένα βαθμό από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής και στην οποία βρίσκεται η Βάρδα. Το Διαβολίτσι μείωσε ακόμα στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την 7η Ενωση Ερμιονίδας.

“Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα από το Γύθειο και κυρίως τον τρόπο που ήρθε. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είπαμε στα αποδυτήρια να ηρεμήσουμε και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το ματς. Κάτι που έγινε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής”, το σχόλιο του Κώστα Παλαμάρα για την κυριακάτικη νίκη. Ο προπονητής του Α. Διαβολιτσίου τονίζει ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και θεωρεί βασική προϋπόθεση για την παραμονή την αξιοποίηση της έδρας.

Αφιερωμένη στον αείμνηστο Ξενοφώντα Κωνσταντάρα

“Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε το απόλυτο στο γήπεδό μας και από εκεί και πέρα, ότι μπορούμε εκτός για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία”, λέει ο Κώστας Παλαμάρας και εφιστά την προσοχή των παικτών του στο νέο εντός έδρας ματς με το Τσιλιβή.

Ο καλαματιανός τεχνικός κλείνοντας τις δηλώσεις του επισήμανε: “Τη νίκη την αφιερώνουμε στον παλιό πρόεδρο Ξενοφώντα Κωνσταντάρα (πατέρας του προέδρου Γιάννη Κωνσταντάρα) που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες και μέχρι το τέλος ήταν κοντά στην ομάδα και ενδιαφερόταν για την πορεία της. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και να του αφιερώσουμε και την παραμονή”.

Χωρίς δύο την Κυριακή

Το Διαβολίτσι θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή το 5ο της βαθμολογίας Τσιλιβή χωρίς δύο βασικά του στελέχη. Ο λόγος για τον Κυριαζόπουλο που αποβλήθηκε με τον Παναργειακό και το Μπαλόπουλο που συμπλήρωσε κάρτες. Στον αντίποδα o Σεντεμέντες εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας.