Σάββατο, 29 Μάρτιος 2014 18:30

Σήκωσαν... αεροπανό κατά Μόγιες!

Γράφτηκε από τον

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ έκαναν πράξη την... απειλή τους, το πανό «Wrong One - Moyes Out» «πέταξε» πάνω από το «Ολντ Τράφορντ», αλλά ο Ντέβιντ Μόγιες τους τη... χάλασε!

Με ηγέτη τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η Μάντσεστερ επικράτησε το Σάββατο (29/3) με 4-1 της Άστον Βίλα και έδιωξε την γκρίνια, που είχε αυξηθεί μετά την ήττα από τη Σίτι, για τον Σκοτσέζο τεχνικό.

Και μπορεί τα πρώτα λεπτά να ήταν… εφιαλτικά για τον Ντέιβιντ Μόγιες, μετά το πανό που τον καλούσε να αποχωρήσει και το γκολ του Γουέστγουντ (στο 13' έγινε το 0-1), ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Γουέιν Ρούνεϊ με δύο γκολ πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους και οι Μάτα (πρώτο γκολ) και Ερνάντεζ σκοράροντας στην επανάληψη επανέφεραν την ηρεμία στο σύλλογο και φυσικά στον Σκοτσέζο κόουτς. Αυτό το τρίποντο, σε αυτή την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ξαναβάζει τη Γιουνάιτεντ στο... κόλπο της Ευρώπης και στόχος της παραμένει το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (45' Κάρικ), Τζόουνς, Βίντιτς, Μπίτνερ, Άσλει Γιανγκ, Φελαϊνί, Φλέτσερ, Καγκάουα (68' Γιανουζάι), Μάτα, Ρούνεϊ (75' Ερνάντεζ).

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Μπακούνα, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπερτράντ, Γουέστγουντ, Ντελφ, Ολμπράιτον (78' Λόουτον), Βάιμαν, Μπέντεκε, Αγκμπονλαχόρ (71' Τόνεφ).


ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR