Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2020 12:20

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι”, τονίζει ο Γιώργος Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον

 

Μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Πάμισος νίκησε την Κυριακή με 2-0 τον Τέλλο Αγρα στη Μεσσήνη και συνεχίζει στο ρετιρέ της Α’ τοπικής, έχοντας συγκάτοικο τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Οι Νησιώτες δεν έκαναν καλή εμφάνιση, αλλά βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να φθάσουν τους 39 μετά από 17 αγωνιστικές. Ηταν η 12η νίκη για τον Πάμισο, που έχει τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Ο ισόβαθμος του Απόλλωνας μετρά 11 τρίποντα, αλλά αγνοεί την ήττα. Εντεκα νίκες έχει και η τέταρτη της βαθμολογίας Κυπαρισσία και 10 ο τρίτος Πανθουριακός. Αυτές είναι και οι ομάδες που φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Καλόμαλος σχολιάζοντας τη μάχη του τίτλου είπε: “Δεν ξέρω αν είναι ποιοτικό το πρωτάθλημα, αλλά είναι σίγουρα ανταγωνιστικό. Ολες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Μπορεί να έχουν ξεχωρίσει οι πρώτες τέσσερις στη βαθμολογία, αλλά υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, όπως η Εράνη, η Μεθώνη και η Κορώνη. Στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Παμίσου.

Οσο για τη δική του ομάδα, αναφέρει ότι: “Εχουμε πει από την αρχή ότι στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι και μέχρι σήμερα είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες. Από τη στιγμή που έχουμε φθάσει εδώ, κοιτάμε ψηλότερα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος της Μεσσήνης είναι απαιτητικός και έτσι πρέπει να είναι. Η ομάδα έχει βγάλει ταυτότητα στο γήπεδο και προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο.

Δουλεύουμε κάθε μέρα στο γήπεδο και συνεχίζουμε πάνω στο πλάνο που έχουμε θέσει από το καλοκαίρι”.

Να σημειωθεί ότι ο Πάμισος ενισχύθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τους Μπαλαούρα, Θώδη, ενώ προωθήθηκαν από την ακαδημία οι Δημητρακόπουλος, Λένα. Αγωνιστικά, οι πρωτοπόροι προετοιμάζονται για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά. Το θετικό είναι ότι εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Παπαδόπουλος.

Σήμερα η κοπή της πίτας

Την πίτα του θα κόψει σήμερα ο Πάμισος. Η εκδήλωση αφορά τόσο την ανδρική ομάδα όσο και την Ακαδημία, αλλά και τα τμήματα υποδομής. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του καφέ Ideal στο Κεντρικό Πάρκο Μεσσήνης.