Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2020 15:05

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πάνοπλος για νέα νίκη με Εράνη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πάνοπλος για νέα νίκη με Εράνη

Τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ φετινή του νίκη (5-0) σημείωσε απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης ο Πανθουριακός και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την κορυφή της Α’ τοπικής.

Ο φιλόδοξος σύλλογος επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά τς προσθήκες του Ιανουαρίου και ετοιμάζεται με τη ψυχολογία στα ύψη για το νέο εντός έδρας ματς.

Αυτή τη φορά ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει, καθώς η ομάδα της Θουρίας θα βρει απέναντι της την Εράνη που μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις, αλλά δεν παύει να είναι ένας δυνατός αντίπαλος.

Ο Πανθουριακός θα παραταχθεί πάνοπλος το Σάββατο και με μοναδικό στόχο την 11η νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας το αυτί και σε Ασπρόχωμα και Μελιγαλά, εκεί όπου θα αγωνιστούν οι πρωτοπόροι Απόλλωνας και Πάμισος.

Ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί το Σάββατο τη φορμαρισμένη Κυπαρισσία, ενώ ο Πάμισος θα φιλοξενηθεί την Κυριακή από τον αήττητο στην έδρα του Εθνικό. Ως εκ τούτου, ο Πανθουριακός θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων, μιας και απέχει 3 βαθμούς από το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Πανθουριακός έχει κρατήσει το μηδέν στους 15 από τους 17 αγώνες που έχει δώσει και με δύο γκολ παθητικό, έχει την καλύτερη άμυνα.

Η μοναδική ήττα στην Α’ τοπική καταγράφηκε στις 15 Δεκεμβρίου (1-0 από τον Ακρίτα Κορώνης). Πλέον ο Πανθουριακός χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο του Μεσσηνιακού και αυτό βοηθά στο να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, έχοντας βέβαια και ποιοτικό ρόστερ.